banner388

Koray Aydın'dan flaş açıklama!

Meral Akşener liderliğinde kurulacak olan yeni partiye katılan eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, Türkiye'nin her ilinde anket yaptırdıklarını açıkladı. Aydın, yeni partinin oy oranını açıkladı! 

Koray Aydın'dan flaş açıklama!

Meral Akşener liderliğinde kurulacak olan yeni partiye katılan eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, Türkiye'nin her ilinde anket yaptırdıklarını açıkladı. Aydın, yeni partinin oy oranını açıkladı! 

09 Ekim 2017 Pazartesi 11:13
Koray Aydın'dan flaş açıklama!

Rahmetli Alparslan Türkeş'in genel sekreterliğini yaptığını, siyasette gelebilecek en üst mertebelere geldiğini belirten eski Bayındırlık Bakanı Koray Aydın, 25 Ekim'de Meral Akşener'in liderliğinde kurulacak olan yeni partiye katılma kararı almıştı. Samsun'dan bazı yerel basın temsilcilerine konuşan Aydın, daha kurulmamış bir partiye Türkiye'nin her ilinde anket yaptıkdıklarını ve şu anda anketlerde oy oranlarının  % 25 çıktığını belirtti.

Dünyanın hiç bir ülkesinde böyle bir durum görülemeyeceğini belirten Aydın, "Biz bu sevgiye layık olabilmek için asla şahsi davranamayız. Halkımız şuna inansın ki, Türkiye'de yeni bir siyasi dönemi başlatmaya geliyoruz. Bize gösterilen sevginin ve saygının karşılığını onlara ancak iktidar olmakla verebiliriz." dedi.

Karadeniz'de en çok oy Samsun'dan

Koray Aydın, yaptırdıkları bu ankette Karadeniz bölgesinde en çok oyu yüzde 37'lik oranla Samsun'dan aldıklarını iddia ederek, "Samsun bu anlam da bizi çok memnun etti. Artvin'de, Kastamonu da ve Batı Karadeniz illerinde buna yakın oy oranlarımız var. Ordu, Giresun ve Rize gibi iller de ise % 20'nin altına hiç düşmüyoruz. Piar çalışmalarını anketlerden aldığımız sonuçlara göre daha etkin yapacağız. Eksiklerimiz görüp oralar da geniş bir çalışma alanı oluşturacağız." diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.10.2017 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Memo 2017-10-09 12:32:24

Bu kadarda yalan olmazki be kardeşim
Sizin türkiye genelinde alacağınız oy %2 ya

Avatar
metin 2017-10-09 14:05:11

bir durun durdugunuz yerde, bir sagci, bir uluscu olmadi ülkücü oda degil ulusalci nedir bu. sizin alacaginiz oy sayesinde mhp baraj alti kalir en fazla. memleketde artik düzen degistin AKP istesede gidemez. cünkü memleketde liman, tersane fabrika köprü havaalani mi kaldi hepsi özellestirme adi altinda satildi. bunlarin hesabini nasil verir. meral hanim ne yaparsa yapsin akp ye rakip olamaz. akp her ihtimalde alternatifsiz. ama bu findik olayi karadenizde cok oy kaybettirdi akp ye, 2019 a cok var o zamana bir yere saldirir unan a verdigimiz ege adalarina asker cikarirz, yada apo da oldugu gibi fetö yü bize gönderir amerika gene kazanir akp

Avatar
İbrahim 2017-10-09 14:56:28

Aç tavuk misali.

Avatar
Samsunlu 2017-10-09 12:35:00

Turkesin adını ağzına almasın bu cikarcilar

Avatar
Samsunlu 2017-10-09 12:48:44

Bunlar ve bunun gibi çakma Yan sanai ülkücüleri en başta Oktay vural mhp den gitti bahçeli fabrika ayarlarına geri döndü...adamın bütün sülalesi dağda kendisi mhp de başkan yardımcısı.. aglarmisin gulermisin arkadaş

Avatar
Ümit 2017-10-09 19:29:25

Keşke katılma kararı almasaydı nereye katılırsa katilsaydi