banner388

Fatih Erbakan'dan yeni parti

Eski Başbakan ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, yeni bir parti kuracağını söyledi.

Fatih Erbakan'dan yeni parti

Eski Başbakan ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, yeni bir parti kuracağını söyledi.

30 Ekim 2017 Pazartesi 12:59
Fatih Erbakan'dan yeni parti

Eski Başbakan ve Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan, Ankara'da düzenlenen etkinlikte yeni bir parti kuracağını açıkladı. Düzenlenen etkinlikte kürsüye çıkan Erbakan, güçlü bir Türkiye ve İslam birliğinin kurulabilmesi için yola çıktıklarını, babası Necmettin Erbakan'ın siyasi mücadelesinden hiçbir zaman vazgeçmeyen, aldanmayan ve aldatmayan bir lider olduğunu belirterek, "Kurmuş olduğu Milli Görüş partilerinden bir tanesi kapatıldığı zaman Erbakan Hoca'mıza 'Hocam şimdi ne yapacağız?' derler. Erbakan Hoca'mız meşhur tarihi cevabında, 'Yapacağımız şey çok açıktır. Nasıl ki abdestimiz bozulduğunda yeniden abdest alıyorsak şimdi de aynısını yapacağız. Yeni partimizi kurarak abdestimizi tazeleyeceğiz.' demiştir. Aynı şekilde biz de abdestimiz bozuldu diye farz namazı terk edecek değiliz. Biz de Erbakan Hoca'mız gibi abdestimizi tazeleyeceğiz, kaldığımız yerden devam edeceğiz." dedi.

Son Güncelleme: 31.10.2017 13:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2017-10-30 13:51:12

sen eksik kaldın

Avatar
misafir 2017-10-30 14:29:19

neden parti kurma ihtiyacı duyuyorsun ki geç saadetin başına anlat gerçekleri türkiyede yeri derecede parti var zaten fatih hocam

Avatar
aylapalaoglu 2017-10-30 14:59:26

GELEN PARTİLER FET ETTİ SİZDE EDERSİNİZ

Avatar
Serra 2017-10-31 23:00:28

Hdpnin sahnelere taşındığı bu ülkede geç bile kaldın