banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı mezuniyet töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı mezuniyet töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

26 Mayıs 2017 Cuma 19:16
Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi

İmam Hatip okulu öğrencilerinin geçmişte yaşadığı problemlere değinen Erdoğan, günümüzde artık sorunların kalmadığını isteyen herkesin istediği okula gidebildiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Arena'' isminden rahatsızlığını söyledi

Sözü sonra statlara getirdi ve Kasımpaşa'da  adının bir stada verilmesi olayından duygulandığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a  talimat verdiğini belirterek, stadlarda Arena isimlerinin kullanılmasından rahatsız olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arena değil burası, stadyum. Biz 'Arena'lara karşıyız. Bakana da talimatı verdim. Arenalarda geçmişte neler yaptıklarını bilirsiniz değil mi, insanları parçalattırdıklarını biliyorsunuz. Bakana talimatı verdim, 'Arena' isimlerini stadyumlardan kaldıracağız. Ne demek 'Arena' ? Bizim dilimizde böyle bir şey yok."dedi.

Son Güncelleme: 26.05.2017 21:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalcin metin 2017-05-27 00:15:32

Arena isminden rahatsiziz ama Stadyum da turkce bir kelime degil ki ! En Turkce kelime Fenerbahcenin eski stadyumu " papazin cayiri " . Bu da cok komik olur .