banner388

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bingöl'de konuştu

Bingöl’de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bingöl'de konuştu

Bingöl’de açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

13 Ocak 2018 Cumartesi 20:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bingöl'de konuştu

İçerden yada dışardan hiçbir şekilde bizi bölemeyecekler diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün Bingölümüzün 6. Olağan Kongresi için buradayız. Bu kongremizi yapmak suretiyle geleceği yürüyeceğiz. Sizden bir isteğim var. İstiyorum ki hep beraber rabiamıza sahip çıkalım. Raibamızda ne var. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet" diye konuştu.

"Tek millette ne var?" diyerek sözlerini sürdüren Erdoğan, "Kardeşlerim Türk’ü, Kürdü, Zazası, Lazı, Arabı, Boşnağı, Arnavudu 80 milyon tek millet. Rabbimiz bizi böyle yaratmadı mı? Biz yaradılanı yaradandan ötürü sevmedik mi? Bizde ayrımcılık o kadar. Böyle çalışacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız hep birlikte Türkiye olacağız, mesele bu. İki Tek Bayrak, bayrağımızın rengi şehidimizin kanı. Hilal bağımsızlığımızın ifadesi. Yıldız şehidimizin ta kendisi. Üç tek vatan. 780 bin kilometre kare ile tek vatan. Vatanımızı bölemeyecekler. Kim ki buna yeltenirse askerimizle, polisimizle, jandarmamızla, güvenlik korucularımızla millet olarak F-16 oluruz. Helikopterlerle, tank, top oluruz inlerine gireriz. Bu milletin huzurunu bozamayacaklar" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 13.01.2018 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.