banner388
banner390
banner410
banner408

CHP Milletvekili Adayı, adaylıktan çekildi

CHP Ordu milletvekili adayı Sait Kapıcıoğlu, adaylıktan çekildiğini açıkladı

banner269

CHP Milletvekili Adayı, adaylıktan çekildi

CHP Ordu milletvekili adayı Sait Kapıcıoğlu, adaylıktan çekildiğini açıkladı

24 Mayıs 2018 Perşembe 11:26
CHP Milletvekili Adayı, adaylıktan çekildi

CHP Ordu Milletvekili Adayı Sait Kapıcıoğlu 5. sıradan aday gösterildi. CHP ilkelerine ve siyasi etiğe aykırı durumlar ile karşılaştığını ifade eden Kapıcıoğlu, adaylıktan çekildiğini söyledi.

Kapıcıoğlu yaptığı açıklamada, "Gözledim ki teşkilatta maalesef bir Bizans hareketlerinin mevcudiyeti var ve siyasi politikaya hakim olmuş. Bu oyunu idare eden aktörler maalesef sahnede hiç görünmüyorlar. Seçim kaybedenlerle tekrar seçime gitmek, halka bir dayatmadır. O zaman yeni yüzlere ihtiyaç vardır. Hümanist, erdemli yüzler olması gereklidir. Bu kısa sürede gözledim ki siyaset hakikaten bir entrika bilimine çevrilmiş. Halbuki siyasetin tarifi toplumun problemlerine çözüm bulmaktır. İlk ve son siyasi konuşmamı yaptığım CHP Ünye Teşkilatı dava arkadaşlarım, çalışmalarımı candan desteklediler. Beni çok gururlandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. CHP eğer ülkeyi kurtarma, cumhuriyet ilkelerine dönme yönünde çalışıyorsa Atatürk’ün koyduğu ilkelere sahip olarak yola çıkmalıdır" dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yüksel 2018-05-24 11:41:24

yaşın 70 işin bitmiş ne siyaset yapacan sen bilader gençlere bırakın siyaseti gidip mecliste uyuya kalacan ondan sonra neden 1 sıra değil 5 sıra sana 5 sıra bile çok ya senin emekli olma zamanın gelmiş

Avatar
Millet 2018-05-24 14:25:41

Darısı Yusuf ziya ve Fuat Köktaşın başına. Şayet Yusuf ziya ve Fuat Köktaş dava adamı ise kendilerine gösterilen bu kadar tepkiden sonra adaylıktan çekilmelidirler. Biz kazanalımda parti kaybetsin ülke kaybetsin mantığı mantık değil.