banner388

AK Partili vekilden flaş açıklama!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, bir konferans için gittiği Giresun'da önemli açıklamalarda bulundu.

AK Partili vekilden flaş açıklama!

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, bir konferans için gittiği Giresun'da önemli açıklamalarda bulundu.

05 Ekim 2017 Perşembe 17:08
AK Partili vekilden flaş açıklama!

Katıldığı konferansta FETÖ ile mücadele kapsamında Giresun’da her şeyi bildiğini belirten AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “Giresun FETÖ’nün en önemli üslerinden birisidir. Açıkça da söylüyorum çünkü terör örgütünün liderinin ak saçlılarından, önemli isimlerinden birisi buralıdır” dedi.

Giresun’daki davaların takip edilmesi gerektiğini de vurgulayan Külünk, “FETÖ ile mücadelede de bu şehirde olup biten her şeyi biliyorum. Açıkça da söylüyorum bu şehrin yargı bürokrasisine de, güvenlik bürokrasisine de şehrin yerli güçlerine de söylüyorum elinizi bu millete ihanet eden örgütün elemanlarından korumaktan vazgeçecek şekilde uzağa çekin. Açıkça söylüyorum hiç lafımı esirgemem niye? Valla benim bir tane vatanım var ve benim gidecek başka ülkem yok. Yani pasaportum cebimde bir şey olursa 15 Temmuz akşamında olduğu gibi eğer uçaklar çalışsaydı siz o gece çok adam görecektiniz ceplerinde pasaportları ile uçağa binip Türkiye’yi terk etmek isteyen çok ünlü adamları görecektiniz merak etmeyin bizim bir tane pasaportumuz var oda bu topraklarda ölmek için” ifadelerini kullandı.


 

Anahtar Kelimeler:
GiresunFetöMetin Külünk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.