banner388
banner390
banner410
banner408

AK Partili belediye başkanı istifa etti

Niğde Belediye Başkanı AK Partili Faruk Akdoğan görevinden istifa etti.

banner269

AK Partili belediye başkanı istifa etti

Niğde Belediye Başkanı AK Partili Faruk Akdoğan görevinden istifa etti.

18 Ekim 2017 Çarşamba 12:22
AK Partili belediye başkanı istifa etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği belediye başkanları arasında adı geçen Niğde Belediye Başkanı AK Partili Faruk Akdoğan görevinden istifa etti.


İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifası sonrasında siyasette hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Niğde Belediye Başkanı AK Partili Faruk Akdoğan görevi bıraktığını açıkladı.


Başkan Akdoğan yaptığı açıklamada, "8.5 yıldır yürüttüğüm belediye başkanlığı görevimden başım dik alnım açık olarak ayrılıyorum. Bilinmesini isterim ki bana iki defa AK Parti İl Başkanlığı, 2 defada Belediye Başkan adaylığı görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimin her zaman emrinde olacağım. Bu görev bana tevdi edilirken nasıl heyecanlandıysak bugün de aynı heyecanla görevimden ayrılıyorum. Bu kararımın ülkem, partim, şahsım ve özellikle de hizmet etmekten gurur duyduğum Niğde için hayırlara vesile olmasını diliyor, mesai arkadaşlarımdan ve Niğde halkımızdan haklarını helal etmesini istiyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.10.2017 14:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan 2017-10-18 13:58:38

deniz bitti