banner388

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan flaş açıklama

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, bazı gazetelerde çıkan haberlerle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan flaş açıklama

AK Parti Samsun İl Başkanlığı, bazı gazetelerde çıkan haberlerle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

02 Ocak 2018 Salı 15:51
AK Parti Samsun İl Başkanlığı'ndan flaş açıklama

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Başkanlığı yazılı bir basın açıklaması yaptı. AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, son günlerde yapılan bazı haberlerin asılsız olduğunu iddia ederek AK Parti'yi yıpratmaya yönelik olduğunu vurguladı.

"ÜÇ MECLİS ÜYESİNE CEZA"

Samsun 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davayla ilgili konuşan Başkan Göksel, "2005-2007 tarihleri arasında Atakent ve Kutlukent Belediye Meclislerince alınan ve bu doğrultuda Samsun Büyükşehir belediye meclisinde bulunan tüm siyasi parti meclis üyelerince birlikte oy kullanılarak alınan kararlar nedeniyle dönemin meclis üyeleri hakkında açılmış bulunan davada, kimi isnatlar bakımından mahkemece beraat kararı verilirken, üç adet meclis kararı ile ilgili olarak Samsun 5. Asliye Ceza Mahkemesi'nce ceza kararı tesis edilmiştir" dedi.

Ortada kesinleşmiş bir mahkeme kararı olmadığını belirten Başkan Göksel ,"Kaldı ki, mahkeme kararı bu haliyle kesinleşecek bile olsa yargılanan hiç kimse için seçilme hakkına halel getirecek bir yasak içermemektedir. Mahkeme kararının erteleme ve para cezası içermesi, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olması nedeniyle siyasi yasaklılık niteliği taşımamaktadır" diye konuştu.

"AK PARTİ YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYOR"

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkanı Yılmaz açıklamasını şu şekilde sürdürdü;

"Dönemin tüm siyasi parti meclis üyelerini kapsayan söz konusu gelişmenin, sadece AK Partili belediye başkanları ve meclis üyeleri çerçevesine sığdırılmaya çalışılması ve kamuoyuna bu şekilde empoze edilme gayreti AK Parti'yi yıpratmaya yönelik kasıtlı bir girişimden başka bir şey değildir. İyi niyetle değerlendirilmesi ise mümkün değildir.

Söz konusu kararın sonuçlarının saptırılma gayreti ise akla zarar bir gelişmedir. Bir kez daha ifade etmek gerekirse; mahkeme kararı bu haliyle kesinleşecek bile olsa; kararın erteleme ve para cezası içermesi ve hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olması nedeniyle hiç kimse için seçilme hakkına halel getirecek bir yasak içermemektedir.

AK Parti üzerinden ikbal kovalayanlar, bu tür haberlerle ve olmayan sonuçları olmuş gibi göstererek bir kazanım elde edemezler.

Konunun bu minvalde değerlendirilmesi; kimi internet sayfalarında yer alan ve ısrarla gündemde tutulmaya çalışılarak kamuoyunu yanıltmaya yönelik; yanlı, taraflı ve yanlış bilgilere itibar edilmemesi hususu önemle rica olunur." 
 

Son Güncelleme: 02.01.2018 18:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2018-01-02 16:01:49

SAYIN Başkan doğru söylüyor taşerönlerin bir kısmını yıprattınız bir kismını çope attınız bir kısmını ağ babası yaptınız ak parti kendini yıpratıyor demiyorsunuzda gene başka insanları suçluyorsunuz yazık hiç inandırıcı değil bu taşerön kadrosunu kime nasıl verdiniz sayın başkanım alanda memnun deyil almayan zaten verilmedi kime ne anlatıyorsunuz

Avatar
Cemal 2018-01-02 16:16:57

AKP yıpratılmaya çalışılmıyor. Akp milleti yıpratıyor. Her alanda vatandaşı şamar oğlanına çevirdiniz. Pahalılıktan çarşı pazar gezilmiyor. Daireden, otomobilden zaten vazgeçtikte temel gıda maddelerini teminde, faturalarımızı ve vergileri ödemekte bile zorlanıyoruz. Diğer yandan ülke mülteci arap istilası altında, sağlık ve eğitim sistemi para basma merkezlerine yani ticarethaneye dönmüş. Bu durumda yıpranan akp mi oluyor hepinizin lüks yaşamını görüyoruz. Rabbim size rey verenlerin de gözünü açsın.