banner388
banner390
banner410

Samsunspor ikinci yarıda yaptığı çıkış ile küme düşme potasından hızlıca uzaklaştı ve rahat bir nefes alarak taraftarlarını mutlu etmeyi sevindirmeyi, hatırlatmıştı. Tablo açık ve net 7 maç 5 galibiyet 2 beraberlik istikrar oluşmuştu, dengeler sağlanmıştı, fakat bu akşam ki Manisa maçıyla hem yenilmezlik unvanını kaybetti, hem de 6 puanlık karşılaşmayı mağlup kapadı, nasıl geçen hafta Urfa maçında kazandığı 6 puanlık maçın kopyası gibi...

Mağlubiyetin nedenleri futbolcular üzerindeki karamsarlık, kendine güvensizlik, isteksiz ve içine kapanık oyununun sonucudur Manisa yenilgisi... Kaş yapalım derken göz çıkarmayalım bir an önce toparlanmalıyız kendimize gelmeliyiz, karamsarlığa kapılmadan yolumuza devam etmeliyiz bizim böyle bir lüksümüzün olmadığını düşünüyorum heyecanımızı kaybetmeden, inancımızı yitirmeyerek futbolcularımızın, teknik ekibimizin, taraftarımızın geleceğe umutla bakmasını sağlamasında öncü rol oynatacaktır.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.