banner388

Zirve yolunda Keçiörengücü şoku

YILPORT Samsunspor zirve tırmanışına adım adım ilerlerken evinde aldığı Keçiörengücü mağlubiyeti ile birlikte beklentileri karşılayamadı.

Zirve yolunda Keçiörengücü şoku

YILPORT Samsunspor zirve tırmanışına adım adım ilerlerken evinde aldığı Keçiörengücü mağlubiyeti ile birlikte beklentileri karşılayamadı.

11 Kasım 2018 Pazar 15:50
Zirve yolunda Keçiörengücü şoku

Samsunspor Haber-TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 12. haftasında YILPORT Samsunspor evinde Keçiörengücü'ne 1-2 mağlup oldu. 

YILPORT Samsunspor, Keçiörengücü'ne sahasında yenilerek şok yaşadı. Samsunspor'un maçı 1-2 kaybetmesi ile birlikte zirveyle arasında fark 4'e yükseldi. Sakaryaspor'un ise İnegölspor'u deplasmanda yenmesi ile birlikte Samsunspor'a bir adım daha yaklaştı. 

İlk yarının son dakikalarında Keçiörengücü'nün gölünü Taha Balcı atarken maçın ikinci yarısına başlanması ile birlikte yine aynı isim 54. dakikada 2. golünü kaydetti. Samsunspor tek golünü ise 69. dakikada Bahattin Köse kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunsporlu 2018-11-11 18:14:31

her zaman yazıyorum gene yazacam bu takım ikili forvet oynamadığı müddetçe rakip kaleye gidemiyor aldığımız maçlar hep ikili forvet yada ikili forvete dönünce galibiyet aldık. ama korkak hoca bu takımı oynatamıyorrrrr kaybetmemek için sahaya çıkıyor bu hoca bu takıma az geliyorrrr

Avatar
Serdar Türkoğlu 2018-11-12 03:55:43

Takım iyi değildi ancak yan hakem buz gibi golü çatır çatır yedi. Maçtaydım yan hakem pozisyonu takip etmiyordu kaçırdı ve Samet'i önde görünce ofsayt bayrağı kaldırdı. Hakemin refleksinin geç gelmesine resmen şahit oldum. Gol güme gitti.

Avatar
Yasar 2018-11-11 16:04:02

Bence hiçte şok deil takım top olmuyormu ne oynadığı belli deil.

Avatar
Feti 2018-11-11 16:04:03

Hakem bu haftaki en banko maçı çevirdi verdiği kararlarla. Kesinlikle bahis olayı var yoksa neden kendini parçalasın samsun kaybetsin diye. Şike eskiden gizli yapılırdı artık aşikar yan hakemin hesaplarının araştırılması lazım. Ne diyelim herkez görüyor itiraz eden bile az danışıklı dövüş gibi geldi...m

Avatar
55 2018-11-11 20:45:03

Takım cok kotuydu..

Avatar
Metin 2018-11-12 13:47:43

Gurubumuzda ilk beşe oynayan takımlar haftalardır para alamazken ve Sariyer-Sakarya-Kastamonu bizden daha iyi takımsa içerde dışarda kazanıyorlarsa kesinlikle bizden iyi takımlar.Sahada ter dökmeyen rakibine sahanda yenilen oyuncu gurubuna ve Taner Taşkına yazıklar olsun. Bu oyuncularla,bu hoca ile biz şampiyon olamayız.

Avatar
metin 2018-11-12 13:56:41

Taner Hoca yalancı bir hocadır 8 haftadır takım takır top oynuyormuş nerede sen sahanda Keçiörene 4-5 lik olacak pozizyon veriyorsun. Ramazan-Samet bir hafta varlar 3 hafta yoklar. Bu Kubilay haftalardır söylüyoruz çok bencil ve kendine oynuyor. Takımda yürekli oyuncu sayısı yok yok bunlar nasıl kaliteli oyuncularmış. Savaş çok disiplinsiz bir oyuncu gereksiz sarı kartlar görüyor.Taner hocanın rakibe göre hiç bir pilanı yokmuş aklı sıra taraftarla dalga geçiyor. Taner hoca Samsunsporun hocası olamaz olursa böyle olur Nokta.

Avatar
Adil Saka 2018-11-12 14:38:06

Uyan artık Başkanım İsmail Uyanık.Bu takım ne halde sahamızda ne durumlara düştük haftalardır iyi oynuyormuşuz.Aylardır para alamayan takımlar bizden daha iyi oynuyorlar. Başkanım oyuncular Samsunspor kulubune ihanet ediyorlar. Hangi futbolcular nerelerde sabahlıyor. Hangileri özel hayat yorgunu kim kiminle nerelerde geziyor. Erzurumdan ayrılıp Gazişehire giden Mehmet Altıparmak hoca olarak Samsuna gelmek istedi siz yola Taner Taşkınla devam dediniz inanın bu hoca sizin gibi duayyen bir başkanı uyutuyor. Takımın hali ortada biz nasıl çalışıyoruz göremiyorsunuz.