banner388

Yüksel Yıldırım: Seneye takımı biz kuracağız

Maçın ardından stat dışında taraftarların tepkilerini büyük bir sabırla dinleyen ve onları yatıştıran Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, “Seneye takımı biz kuracağız. Hiç kimse merak etmesin bu takım layık olduğu yerlere gelecek” dedi.  

Yüksel Yıldırım: Seneye takımı biz kuracağız

Maçın ardından stat dışında taraftarların tepkilerini büyük bir sabırla dinleyen ve onları yatıştıran Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, “Seneye takımı biz kuracağız. Hiç kimse merak etmesin bu takım layık olduğu yerlere gelecek” dedi.  

14 Mayıs 2019 Salı 11:17
Yüksel Yıldırım: Seneye takımı biz kuracağız

Samsunspor Haber – Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, dün akşam oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren Sakaryaspor karşılaşması sonrasında adeta yıkıldı. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte kendini dışarı atan Yıldırım’ın etrafı kırmızı beyazlı taraftarlarca çevrildi. Büyük öfke ve nefret dolu bir şekilde Yıldırım’a başta oyuncu ve teknik kadroyu şikayet eden taraftarlar, uzun süre takımı protesto etti. 

TARAFTARLARINI BÜYÜK BİR SABIRLA DİNLEDİ 

Taraftarlarını büyük bir sabırla dinleyen Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, “Her şeyin farkındayız. Yönetim olarak gereken müdahaleyi yapacağız. Seneye takımı biz kuracağız. Şimdi hep beraber sakin olmalıyız ve sezon içinde yapılan hatalardan gerekli dersleri çıkarmalıyız ki yeni sezonda yapılan hatalar tekrarlanmasın. Bizlerde çok üzgünüz böyle olsun istemezdik. İnşallah seneye Yılport Samsunspor siz taraftarlarını mutlu edecek sonuçları alacak” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 14.05.2019 12:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan Baronoğlu. 2019-05-14 12:03:25

Başkanım sen var ya adamsın adam. Nokta.

Avatar
kadir55 2019-05-14 11:52:17

Baba büyüksün

Avatar
Yazık 2019-05-14 13:03:27

Bu mac özelinde hocamizin yillarca sag bek oynayan, gecen sene imkansizliklardan dolayi stoper oynatilmis Erkam resmani
elinde bi cok stoper olmasina ragmen bu denli onemli musabakada stoper oynatmasini anlamak zor .
Ortasahada dönen toplari alan rakibe basan savas neden yoktu?Ayrica Savasin takimdaki misyonu savasci ruhu da önemliydi .
Irfan diye bi oyuncumuz var play of tecrubesi olan seneler once orduspora play of kazandiran herhalde bu gun skor degil kapi acmaya gitti cilingirdir kendisi
Tek kanat oynamaya mahkum etme sebebi nedir bahattin koseyi 2 stoperin kucagina vermeyeyim topu aldin kendine calim atsin . Dikkatinizi cekmek isterim Samet bi cok pozisyonda bosken bahattin topu Israrla samete atmadi .takimda samet disinda kanat oyuncusu yok mudur . Bahattin santrofor yerine kenarda ..
Forvete gelelim sakarya kapanmis Sen de dikine pas yapamiyorsun topu cizgiye bile indirip orta yapamiyosun . Sisir topu 1.76 Erhan top indirecek .. kenarda yok ki uzun forvet degil mi hocam ...

Avatar
Kemal T. 2019-05-14 14:09:14

İsmail Başkan ile Yüksel Başkan olmasa yeminle maça falan gitmeyeceğim seneye gitmeme kararı aldım yine sağlığım bozuldu ama o kadar seviyoruz ki Samsunspor'umuzu Yüksel beyin şu açıklamasından sonra ateş gibi olan yüreğime yine bir umut girdi. İsteyen enayi desin isteyen keriz desin sevmek böyle birşey herhalde sonu ölüm bile olsa.

Avatar
samsun lu 2019-05-14 11:54:58

BU HOCAYLA OLMAAAAAAAAAAAAAAAAZZ h.kalpar gelmeli

Avatar
Samsun Sokakları 2019-05-14 13:55:51

Samsunspor taraftarı verem oldu yıllardır ne sinir sistemimiz kaldı ne sağlığımız şu maça gelirken araçta dedik ki arkadaşlarla birbirimize inşAllah dönüşümüz mutlu olur açarız müziğimizi moralle döneriz uzatmaya giderse gitsin isterse gece 3'te bitsin dedik ama yine olmadı yine olmadı yine suspus ağzımızı bıçak açmadan Atakum'a döndük ama nasıl döndük siz düşünün.

Avatar
yüksel 2019-05-14 13:31:11

şimdiye kadar neredeydin çok lazımsınya bir sen eksiktin

Avatar
Mutlu 2019-05-14 13:26:04

Bundan sonra onumuze bakmamiz lazim.Baskanim Yapilacak sey ise bu tamkımdan 3 oyunca disinda alayini gondereceksin, parayi bastirip adam akilli Hoca alacaksin ( Ertugrul Saglam) ve gonderdigin oyuncularin yerlerine Super lig kalitesinde transferler yapacaksin, Rahmetli Menstesoglu donemi gibi sanli bir Samsunsporun temelini simdiden atmaya baliyacaksin yeni sezonda tirbunleri doldurup gercek Samsunsporu keyif ile seyir edeceksin .

Veselam