banner388

Yüksel Yıldırım: Samsunspor beklentilerimin altında çıktı

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Yeni Orduspor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.COM’a çok özel açıklamalarda bulundu.

Yüksel Yıldırım: Samsunspor beklentilerimin altında çıktı

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Yeni Orduspor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.COM’a çok özel açıklamalarda bulundu.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 10:40

Samsunspor Haber - Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, Yeni Orduspor karşılaşması sonrasında Samsunhaber.COM’a çok özel açıklamalarda bulundu. İlk kez takımı izleme şansını yakaladığını söyleyen Yıldırım, “Açık söyleyeyim ben gollü bir maç bekliyordum. Beklentilerimin altında bir takım izledim. İlk yarıda ki kadroya göre ikinci devredeki takım daha canlıydı. Herkesin beklentisi iyi bir açılış maçı olsun istedik ama olmadı” dedi.


Taraftarların kendisine gösterdiği sevginin paha biçilemez olduğunu da dile getiren Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, "Çok duygulandım. Bende bu takımın taraftarıyım. Samsun’lu olan herkesin hayalidir Samsunspor’da görev yapmak" diye konuştu.  

Zeminle ilgili de konuşan Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, "Sahanın yönetimi bize geçtiğinde profesyonel bir ekiple Samsunspor’a yakışır bir zemin yapmak istiyoruz. Konuyla ilgili bir an önce girişimlerimize başlayacağız" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 27.08.2018 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-08-27 12:52:12

adam ya.. farklı yenmemiz gereken bir maç bekliyorum dedi.. haklıda..

Avatar
Veysel Sarı 2018-08-27 10:57:01

Açılış güzeldi ama oynan oyun çok kötü idi. Takım hayal kırıklığı yarattı. Orduspor daha hazır ve iyi mücadele etti oyuncular tataftarları ve yönetimi hayal kırıklığına uğrattı Başkanlarda oynan oyundan memnun değil bu durum tam bir rezilliktir.

Avatar
Hasan Mete 2018-08-27 10:59:41

Taner Taşkının kafasındaki on bir daha belli değil oynan futbol ümit vermedi. Diyarbakır maçında böyle oynarsak rahat yeniliriz. Oynayan oyuncular resmen dalga geçti takım hala tam hazır değil galiba umarım yanılırız.

Avatar
Gözlemci 2018-08-27 17:18:10

Başkanım sen üzülme.Sayende millete el açıp para dilenmekten kurtulduk. Futbolcular tıkır tıkır paralarını alıyor. Eğer dün akşam ki gibi kötü futbol oynamayı sürdürürlerse bu sefer seyirci devreye girer. Çünkü Samsunspor için elini değil bedenini taşın altına koyan Yüksel Yıldırım başkanı üzmeye kimsenin hakkı yok.

Avatar
Misafir34 2018-08-27 17:59:11

Hele şükür birisi dogruyu gördü.bu ligde bir kayip on kayıptır.bosver çok maç var diyemeyiz.

Avatar
Oğuz kuru 2018-08-28 13:14:53

Fenerbahçe gibi patlamayız inşAllah feneri balon gibi şisirdiler bizde aynı öle şişirdeler futbol tanrısı samsunsporun her zaman yanında olsun

Avatar
Samsunsporumm55 2018-08-31 01:39:29

Sana bu takımı aldıran yeğeninden de Allah razı olsun başkanım Yıldırım ailesi Samsunun yüz akı oldu Allah sizi bu şehrin başından eksik etmesin