banner388

Yüksel Yıldırım müjdeyi verdi!

Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım, taraftarlarıyla yaptığı toplantının muhteşem geçtiğini; tek tribün, tek ses olma yolunda büyük adım attıklarını söyledi. 

Yüksel Yıldırım müjdeyi verdi!

Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım, taraftarlarıyla yaptığı toplantının muhteşem geçtiğini; tek tribün, tek ses olma yolunda büyük adım attıklarını söyledi. 

29 Kasım 2019 Cuma 09:49
Yüksel Yıldırım müjdeyi verdi!

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, twitter hesabından dün akşam çok önemli bir açıklama yaptı. Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım, taraftarların tek tribün tek ses olma yolunda büyük adım attıklarını söyledi. Başkan Yıldırım, twitter hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; 

GERİ SAYIM BAŞLADI 

"Bu konu üzerinde çalışmalara bizzat arkadaşlar ve kendim de çalışmaya başladık. İlk toplantımızı taraftar grupları ile birlikte Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'nde Pazartesi akşam üstü yaptık. Tek tribün olmak için düğmeye basıldı. Yakında tüm Türkiye duyacak." Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım'ın bu açıklamasının ardından gözler taraftar gruplarına çevrildi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adalet 2019-11-29 11:35:58

Başkanı rahat bıraksınlar. İsmail Uyanık,ismine,geçmişine yakışmayacak işlere bulaşmamalı.

Avatar
avn 2019-11-29 14:15:20

Şuanda görünen o ki müthiş bir uyumlu çalışma var., hocamız , başkanımız , taraftarımız , tüm Samsun başarıya odaklanmayı düşünerek olumlu msj lar veriyor...! Sadece tek bir konu var futbolcular da artık bu işin ciddiyetini anlamalı , kesinlikle çok ciddi bir şekilde işlerini sahiplenip gerekeni yapmalılar , bu saatten sonra dönüşü olmayan bir başarı yakalayacak yola giriyoruz.....!

Avatar
Hakan Baronoğlu. 2019-11-29 10:44:43

taraftar grupları stada geldiklerinde samsunspor çatısı altında birleşmenin mantğını kavramalılar. yoksa kendi grup liderlerinin etrafinda birleşme mantığını devam ettirirlerse tek tribün yapsanız bile ilk olumsuz sonuçta tribünlerde birbirlerine girerek kavga ederler.

Avatar
Nevzat Eser 2019-11-29 16:50:42

BAŞKAN beyefendi,işi bilen,Samsun'u seven
Samsun spor için fedakârlık eden yüksek dûzeyde bir iş Adamı.Samsunlulara DÜŞEN görev BAŞKANA tam Destek..
Samsun spor SAMSUNLULARINDIR..

Avatar
Canik 55 2019-11-29 11:33:53

Tribünlerin çoğu seyirci, taraftar takımı desteklemek için tribündeki yerini alırken seyirciler sadece izliyor, başarıyı alkışlayıp en ufak olumsuzlukta protestolar başlıyor. Bu da tribündeki bütünlüğü bozuyor. Düzeltmek gerçekten çok zor.

Avatar
Gurbetçi Çetin 2019-11-29 14:16:47

Meyve veren ağaç taşlanır.

Avatar
KAAN TÜRK 2019-11-29 14:30:11

50 kişi bir tarafta 100 kişi bir tarafta etkisiz bir tribün oluyoruz. Yıllardır yapılması gereken birşey. Türkiye' de bilinen bir taraftar grubu olmalı

Avatar
2019-11-29 14:52:16

Başkan bunuda çözersen varya harbiden senden kral adam yok!