banner388

Yüksel Yıldırım; Cumhurbaşkanı  Erdoğan'a seslendi

Yılport Samsunspor FK Başkanı Yüksel Yıldırım, "Artık yeter! Sayın Cumhurbaşkanım, sokağa çıkma yasağını getirin lütfen. Ölmek istemiyoruz" diye konuştu.  

Yüksel Yıldırım; Cumhurbaşkanı  Erdoğan'a seslendi

Yılport Samsunspor FK Başkanı Yüksel Yıldırım, "Artık yeter! Sayın Cumhurbaşkanım, sokağa çıkma yasağını getirin lütfen. Ölmek istemiyoruz" diye konuştu.  

23 Mart 2020 Pazartesi 18:01
Yüksel Yıldırım; Cumhurbaşkanı  Erdoğan'a seslendi

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Covid-19 nedeniyle Dünya üzerinde binlerce kişinin hayatlarını kaybettiğini belirterek; "Bizim insanlarımız koronavirüs tehlikesini ciddiye almıyorlar. Sağlık çalışanları tüm canları ile bizler için çalışıyor. Fakat bizler onlara yardımcı olup evde kalacağımıza sokaklardayız. Artık yeter! Sayın Cumhurbaşkanım, sokağa çıkma yasağını getirin lütfen. Ölmek istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haber: ÖzgürKALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yüksel 2020-03-23 23:10:49

sokağa çıkma yasağı getirin ama zenginde para var evine yiyecek alır asgari ücretli evine nasıl bakacak sokağa çıkıp çalışmazsa ben sokağa çıkıp çalışmasam gündelik işte çalışıyorum açlıktanmı ölecem evde ev kira su elektrik telefon doğalgaz faturaları yıldırıma kolay sokağa çıkma yasağı getirin demek parası olmayan ne yapsın evde açlıktanmı ölsün

Avatar
Cemil 2020-03-23 21:31:46

İnanın şu an futbol kimsenin umrumda değil...

Avatar
Bilakis 2020-03-24 03:35:37

Sayin Yildirim Zengiler evde para ezecek yoksullar neyle dönecek

Avatar
Bekir 2020-03-24 10:48:03

Herşeyi paraya dayatıyorsunuz. Sağlık olmayınca ölünce paramı lazım size. 20 gün açlıktan kimse ölmez. Bende askari ücretle çalışıyorum, evim kira, kredi borcum var ama hiçbirşey sağlıktan daha önemli değil. Sokağa çıkma yasağı nekadar erken gelirse bu virüs belası okadar erken gider herşey normale döner

Avatar
rainbowdash 2020-03-24 11:45:53

Zenginler evde para ezecek , gariban ne yapacak? Lan oğlum mal mısınız siz? Zaten her yer kapalı. Allahınız kitabınız para olmuş. Ananız babanız karınız evladınız yok mu sizin? Hadi para için kendi canını hiçe sayıyorsun, be Allahsız onların hayatını hiç düşünmüyor musun? Eğer insanlar vakti zamanında tedbir alsa, 15 gün içinde bitip gidecek bir illet ; bizim insanımızın vurdumduymazlığı sayesinde belki aylarca sürecek. Ne sanıyorsunuz ? Koskaca Türkiye' de 2300 tane vaka var , bunlarda zaten izole edilmiş durumda bizi bulmaz mı diyorsunuz? Açıklanan sayılara inanıyorsanız malsınız bi kere. Gerçek sayı 100 binlerle ifade ediliyor. Evet para herkese lazım. Ama en yakınındakini kaybetmene sebep olacaksa paranın a....k.... İşte sizlerdeki bu kafa yüzünden bir adım ileri gidemiyoruz.

Avatar
SAMSUN 55 GS 2020-03-23 22:03:06

BUGUNKI YAZINIZDA YILDIRIM LİGLER DEVAM ETSIN DIYE HABER YAPIYONUZ AYNI GUN AKSAMDA YILDIRIM SOKAGA CIKMA YASAGI GELSIN DIYE HABER YAPIYONUZ ŞİMDİ HANGİ DOGRU HABER TAM ANLAYAMADIK

Avatar
Totti 2020-03-24 11:13:02

Tabi parası olan ister sokağa çıkma yasağını olmayan ne yapcak istemiyorsan sen çıkma otur evinde

Avatar
Demesi kolay 2020-03-24 13:15:08

Neden getirsin ki kimse kimseye zorla dışarı çık demiyor.Herkes görevini yapsa sıkıntı kalmaz,bilinçsiz insanlara ne yapsan boş.Avrupa ülkelerinde çık daha vahim durumda sokağa çıkma yasağı getirmediler.Türkiye de bu kadar çok istemeleri çok ilginç, bi şeyler mi planlanıyor!!!