banner388

Yüksel Yıldırım adaylığını açıkladı! Samsunspor Kulübü Dernek Başkanı olacak

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Samsunspor Kulübü Derneği'nin 29 Şubat'ta gerçekleşecek olan olağanüstü kongresinde aday olduğunu yaptığı yazıılı bir açıklamayla duyurdu. 

Yüksel Yıldırım adaylığını açıkladı! Samsunspor Kulübü Dernek Başkanı olacak

Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım, Samsunspor Kulübü Derneği'nin 29 Şubat'ta gerçekleşecek olan olağanüstü kongresinde aday olduğunu yaptığı yazıılı bir açıklamayla duyurdu. 

20 Şubat 2020 Perşembe 17:03
Yüksel Yıldırım adaylığını açıkladı! Samsunspor Kulübü Dernek Başkanı olacak

Samsunspor Haber - Samsunspor taraftarının gönlünde kısa sürede taht kuran Yüksel Yıldırım, Futbol Kulübü A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı'ndan sonra şimdi de Dernek Başkanı olmak için hazırlanıyor. Kulübün 29 Şubat'ta gerçekleşecek olan olağanüstü kongresinde aday olduğunu yaptığı yazıılı bir açıklamayla duyurdu.  Cesur yürek Başkan Yıldırım'ın yaptığı o açıklamada şu ifadelere yer verildi; 29 Şubat 2020’de gerçekleşecek Samsunspor Kulübü Derneği Olağanüstü  Kongresi’nde, Samsunspor Kulübü Derneği Başkanlığı'na aday olacağımı, kıymetli camiamıza saygıyla duyurmak isterim. 

ŞEHİR İLE KENETLENDİK

Yol arkadaşlarımla birlikte. Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. yönetimini ele aldığımızdan beri tek hedefimin: camiamızı hak ettiğimiz Süper Lig'e yeniden taşımak ve başarı çıtasını daha yukarı koyarak her zaman zirveye oynayan, Avrupa kupalarında boy gösteren Samsunspor’u var etmek olduğunu defalarca kez tekrar ettim. Artık bu hedefe bir adım daha yakınız. Hayallerimizin bir bir gerçekleşmeye başladığını görüyoruz. Samsunspor, artık çalkantılı günleri tamamen geride bıraktı. Kulüp ve Samsun şehri adeta kenetlendi, tek yürek oldu. Sportif başarıda istikrarı yakaladık ve hedefimize doğru sağlam adımlarla ilerlemeye başladık.

HASSAS BİR DÖNEM 

Bu hassas dönemde. hayalimizin sonuna kadar gitmek istiyorsak. Dernek ile Futbol Kulübü başkanlıklarının tek ses ve tek yürek olup el ele vermekten başka yolu yoktur. Yükselme dönemimizde, Samsunsporumuzu hedefe taşıyacak doğru yönetim şeklinin, her iki başkanlığın aynı kişinin kontrolünde olması gerektiğine inanıyorum. Haziran 2021 tarihinde yapılacak olan Samsunspor Kulübü Derneği Seçimli Olağan Genel Kurulu’na kadar, Samsunspor Kulübü Derneği ile Samsunspor Futbol Kulübü  A.Ş.’nin bütünlüğünü sağlamak için, büyük Samsunspor camiasının ve beni ilk günden  beri yalnız bırakmayan yol arkadaşlarımın desteğiyle Başkanlığa adaylığımı açıklıyorum. 

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

29 Şubat 2020 Cumartesi günü. saat 14.00’da, Samsun Büyükşehir Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Çok Amaçlı Salonu'nda. tüm üyelerimizi Samsunspor'a sahip çıkmaya ve kongreye katılıp oylarını kullanmaya davet ediyorum.Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olarak: Samsunspor Kulübü Derneği'nin başkan seçiminin camiamıza şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.Büyük Samsunspor camiamıza saygıyla duyurulur."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2020-02-20 17:17:25

Allah sana kolaylık versin başkan, maşallah çok aktifsin inşAlllah bu hevesin kırılmaz

Avatar
Samsunlu 2020-02-20 17:29:59

Gayet normal.Derneğe o kadar yetki verildi.Başkanlarının elinde olmaması lazım.

Avatar
samsun lu 2020-02-21 08:10:14

komple kulubü bırakın adama geriye kalan hisseleride yönetsin

Avatar
Çelik Kaptan 2020-02-20 21:40:05

Çok başlılık yerine işler tek elden yürütülmeli ve sağlıklı kararlar alınmalıdır. Hedeflere tek tek ulaşabilmek için sn başkan plan ve projelerini uygularken önüne engel çıkarılmamalıdır.

Avatar
zeki 2020-02-20 21:52:38

Allah cc seni başımızdan eksiketmesin Allahcc sana uzun ömürversin başkan

Avatar
Davut 2020-02-20 23:56:55

Samsunsporumuzun son başkanı ömür yettiği yere kadar Allah sağlık versin gerisi halledilir teşekkür ederim

Avatar
vatandaş 2020-02-21 10:49:14

cem uzan vardı bi zamanlar, istanbulsporla hayaller kuran...

Avatar
Feti 2020-02-21 09:16:26

Büyük başkan. Sakin ikdidara ters düşme. Sen hep dogru söylüyorsun yanlişlarini söylersen ikdidarin spor politikasini eleştirme sakin. Düsnan olup bitirirler seni başkan. Aman dikkat sen kimsenin adami değilsin olmada.....