banner388

Yücel Uyar: Taraftarımız takımını sahiplenir

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, taraftarının hep sağduyulu davrandığını ve bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımına sahip çıkacağını dile getirdi. 

Yücel Uyar: Taraftarımız takımını sahiplenir

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, taraftarının hep sağduyulu davrandığını ve bundan önce olduğu gibi bundan sonra da takımına sahip çıkacağını dile getirdi. 

26 Nisan 2019 Cuma 16:38
Yücel Uyar: Taraftarımız takımını sahiplenir

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, taraftarlardan takımlarına olan desteklerini devam ettirmelerini istedi. Son haftalarda yaşanan puan kayıplarıyla beraberinde kaçan şampiyonluk hedefinden dolayı taraftarlarının gösterdiği reaksiyonun gayet doğal olduğunu söyleyen Uyar, "Samsunsporluluk iyi ve kötü günde her zaman olmalı. Şu anda birlik -  beraberlik zamanı. Hep beraber el ele verirsek play off'lardan hedefimize ulaşacağımızı düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARAFTARIMIZ

Taraftarlarının takımlarını sahiplendiği zaman neleri başarabildiklerinin örneklerini geçmişte yaşadıklarını da sözlerine ekleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar, "Her şey bitmiş değil ama bitse bile sahip çıkmak lazım. Futbolun içerisinden gelmeme rağmen bu ligi bende tanımıyorum. Oynamak için değil oynatmamak üzerine kurulmuş bir lig. Gittiğimiz deplasmanları herkes gördü. Rakip takımlar Samsun'a geldiği zaman binlerin önünde, televizyon yayını var bir havaya giriyorlar" dedi. 

HER TÜRLÜ İMKAN MEVCUT

Kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar daha sonra şunları söyledi; "Haklılar çünkü bugün Samsunspor'a karşı oynamak bir vitrin maçı. Rakip takım futbolcularının bu durumlarını gördüğümüz zaman, kendi futbolcularımız ile yaptığımız görüşmelerde kendilerine söylüyoruz. Samsun'un, Samsunspor'un kıymetini bilmezseniz sıkıntı yaşarsınız. Çünkü Yıldırım Holding, Başkanımız İsmail Uyanık her türlü imkanı kendilerine sunuyor. "

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 2019-04-26 18:52:55

Sen bile inanmıyorsun hoca dalga geciyorsunuz taraftarla yönetim istifa bütün kan emiciler külübten atılmalı yoksa bu takım asla çıkamaz klübü yediler bitirdiler zavallı yıldırım paraların gidiyor herkes uyuyor olan takıma oluyor

Misafir Avatar
BAFRALI 2019-04-27 11:20:29 @Ali

yat kalk dua et sen bu yönetime adamlara . şampiyonluğa oyna transfer yap puan silinmesin . onlar istemiyor sanki

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
Ahmet gonca 2019-04-26 22:00:47 @Ali

Yücel hoca peki bu işin ciddiyetini SARIYER keçi hacettepe maçlarında bu ciddiyeti futbolculara anlatmadınız neden. Taraftar bu takıma sahip çıktı. Hemde çok siz sahip çıkmadımız işi lakayıta aldınız dalga geçtiniz neyse bundan sonra anlatın

Beğenmedim! (0)
Avatar
55 2019-04-27 12:24:02

Hiç umrumda değil kazanmış kazanmamış artık isterse tarihten silinsin samsunspor zaten son iki haftadır maça gitmiyorum ,zamanıma yazık giden zaman geri gelmiyor samsunspor için değmez zaman kaybetmeye..