banner388
banner390
banner410
banner408

Yücel Uyar: Önlemlerimizi alıyoruz 

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar,  "Kamp sonrası maçlarda genellikle bu tip sürprizler yaşanır. Önümüze bakacağız. Gerekli önlemleri alacağız” dedi.

banner269

Yücel Uyar: Önlemlerimizi alıyoruz 

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar,  "Kamp sonrası maçlarda genellikle bu tip sürprizler yaşanır. Önümüze bakacağız. Gerekli önlemleri alacağız” dedi.

22 Ocak 2019 Salı 11:24
Yücel Uyar: Önlemlerimizi alıyoruz 

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, Amedspor karşısında alınan yenilginin kendilerine yakışmadığını söyledi. Uyar, “ Antalya’da çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Ümraniyespor ve Gençlerbirliği ile süper lig ayarında maçlar oynadık. Amed karşısında bu maçlarda oynadığımız oyunu yansıtamadık. Kamp sonrası maçlarda genellikle bu tip sürprizler yaşanır. Önümüze bakacağız. Gerekli önlemleri alacağız” dedi.

GEREKEN ÖNLEMLERİ ALIYORUZ 

Samsunspor’un lige başlarken ortaya koyduğu hedeften asla taviz vermediğini belirten kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar şunları söyledi: "Biz büyük bir takım; büyük bir camiayız. Hedefe giderken bazen böyle sıkıntılar yaşasak ta bizim hedefimiz şampiyonluk ve bunun için her türlü imkana sahibiz. Taraftarlarımız merak etmesin. Yılport Samsunspor, sezon sonunda olması gereken yerde olacaktır".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-01-22 11:48:54

Kastomunada-Sakaryada-Sarıyerde-Keçiörende oyuncuları aylardır para ve Transfer taksitlerini alamıyor.Sakarya 16 oyuncuya düştü.Samsunsporda çok gereksiz 28 oyuncu var.Yönetim kadrosunda çok fazla gereksiz adamlar,menejerler,danışmanlar çok fazla izleme ekibi çok fazla bu Kulüp Yüksel Ağanın çiftliği gibi kullanıyorsunuz.Ortada hiç bir başarı yok sizin hepiniz ne iş yapıyorsunuz. Lüks Oteller, Lüks harcamalar yazık değilmi bu paralara bu ihanet nedir.

Misafir Avatar
samsunspor 2019-01-23 10:49:11 @Metin

arkadaşım çok güzel özetlemişsin herşeyi...

Beğenmedim! (0)
Avatar
Ahmet gonca 2019-01-22 12:00:15

Sayın hocam doğrudur biz ona birşey demiyoruz ama defans yok hocam defans yeni stoper yokken bu takımın defansı çok panik çok kalay sağdan soldan 2 1lerde çok kolay çalım yiyor hocam ben onu anlatmaya çalışıyorum geçen ben vermiyor sağ bek yok

Avatar
Ali Sağlam 2019-01-22 11:41:26

Nasıl önlem alacaksınız sallama bu hoca ile bu kaçıncı sıkandal yapmayın etmeyin hemen gönderin ayrıca bazı oyuncular takıma zarar veriyor bunlar takıma çok zarar veriyorlar bunlarıda gönderin biz isimlerini biliyoruz.Kulupte Ercanla 3 menager ve eski futbolcular izleme ekibi siz ne iş yapıyorsunuz bu kadar yüksek maaş alıp günüzü gün ediyorsunuz siz bu hocanın çok yetersiz olduğunu bazı oyuncuların takıma zarar verdiğini görüpte neden görmemezlikten geliyorsunuz utanın utanın siz bu takımı asla ve asla bu anlayışla Şampiyon yapamayacaksınız bunu şehir taraftarlar köşe yazarı Gazeteciler Spor proğramı yapımcıları TV.görüyor.

Avatar
Adil Saka 2019-01-22 12:04:06

Güzel İnsan Yüksel Yıldırımın Kulube acil el koymasını taraftarlar olarak bekliyoruz.İsmail Uyanık neden Taraftarın ve Samsun basını Köşe Yazarlarının uyarılarını dikkate almak istemiyor.Bu Taner Taşkın ısrarı neden siz bu Takımı bu anlayışla bu yönetim biçimi ile Şampiyon yapamazsınız.

Avatar
Selim 2019-01-22 12:09:16

Seni severiz yücel hoca ama senin ve yönetimin hiç bir önlem alacağı yok bu takım bu sene sayenizde şampiyon olamayacak yazık bu taraftar Yüksel Yıldırım’a kimse hesap sormuyor bu takımı kuranlara klübü bu hale getirenlere siz peşkeş için elaman alın gereksiz kulübe para çok harcayın kaybeden kim Samsunspor

Avatar
Cemalettin Ozcan 2019-01-22 12:56:41

Sn.Uyar görünen köy kılavuz istemez bu işler sn.Taner Hoca ile yurumeyecegini bizler ve Tüm Samsun Şehri bilmektedir.
Gönderin gitsin bu hocayı ondan sonra önünüze bakın.İş işten geçince yapılacak değişiklik kimseye yaramaz.

Avatar
MÜCAHİT GÖÇ 2019-01-22 13:03:35

Biz koskoca SAMSUNSPOR'uz biz korkan bir takım korkan bir taraftar değiliz. Taner Taşkın'ın yaptığı açıklamalar bu takım için olmadığını apaçık belli ediyor. Siz daha ne bekliyorsunuz ?

Avatar
ismail dilber 2019-01-22 13:23:57

samsunun delisi olarak yaziyorum bu adamdan birsey olmaz yollayin bu hocayi