banner388
banner390
banner410
banner408

Yücel Uyar İstanbulsor maçını değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında oynanan Samsunspor – İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

banner269

Yücel Uyar İstanbulsor maçını değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig’in 37. haftasında oynanan Samsunspor – İstanbulspor maçının ardından iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

14 Mayıs 2022 Cumartesi 19:33
Yücel Uyar İstanbulsor maçını değerlendirdi

Spor Toto 1. Lig'in 37. haftasında Samsunspor sahasında karşılaştığı İstanbulspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından Samsunspor Teknik Sorumlusu Yücel Uyar ve İstanbulspor Teknik Sorumlusu Mehmet Hüseyin Dalgıç mücadeleyi değerlendirdi. Samsunspor Teknik Sorumlusu Yücel Uyar, forma şansı bulan bazı genç futbolculara taraftarların sabır göstermediğini belirterek, "Buraya kazanan bir takımın hocası olarak gelmek isterdim ama olmadı. Oyunu değerlendirirsek, 20 maçın üzerinde oynamış 7 oyuncudan eksik olarak sahaya çıktık. Sahaya çıkan futbolcular elinden gelenin iyisini yaptılar. Bazı oyunculara sabır gösterilmiyor. Ben bile rahatsız oldum. Samsun’da bu böyle. Memlekette bu yüzden hoca çıkmıyor. Kendi çocuklarımıza kredi az. Beklediğimiz bir oyundu. İstanbulspor bu ligin iyi takımı. Her sene hemen hemen aynı kadro ile oynuyorlar. Onları oynatmamak istedik. Bugünkü iyi tarafımız gol yememekti. Atamama durumumuz devam etti ama gol yemedik. Birkaç net pozisyonu değerlendiremedik. Lig bitti. Büyük marka ve futbol şehirleri düştü. Onların düşmesine üzüldük. Samsunspor’un çıkamaması da üzüntü verici. Bunlardan ders alacağız" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2022-05-14 21:24:41

Yucel hoca doğruları söylüyor, bizim seyirciler çok sabırsız futbolcu sahaya çıkmadan eleştiri başlıyor.
Bu anlayış ile Sansunun çocukları maalesef başka Takimalara gidiyor.
Nurullah a yapılan eleştiriler,Hasan Kılıç a yapılan kötü tezahürat lar yazık yshu

Avatar
Cemalettin Ozcan 2022-05-15 13:33:47

Seyircimiz maalesef iyi ve kötü günde takımımıza sahip çıkmıyor.Hep eleştiri ve tenkit yapılıyor.
3-5 Yıldır bir bütün olamadık, ya futbolcuya,ya hocaya veya Başkana tavır alan muhalif bir Seyircimiz var.
Bir Bursa,A.Gucu ve Kocaelu Seyircusi gibi takımımızı desteklemedik. Bu şekilde mi şampiyon olacağız???

Avatar
seçmen 2022-05-16 09:55:14

yapma hocam çocuklar pişmeden atıyorsunuz a takıma yer bulamıyor alt ligde pişecek