banner388

Yücel Uyar: Herkes oynadığının karşılığını iyi ya da kötü alacak

Yılport Samsunspor teknik menajer Yücel Uyar, “Yüksel Bey ve İsmail Bey elinden gelenin en iyisin yapıyor. Burada iş bizlere düşüyor. Kimsenin kredisi kalmadı. Herkes oynadığının karşılığını iyi ya da kötü alacak” dedi. 

Yücel Uyar: Herkes oynadığının karşılığını iyi ya da kötü alacak

Yılport Samsunspor teknik menajer Yücel Uyar, “Yüksel Bey ve İsmail Bey elinden gelenin en iyisin yapıyor. Burada iş bizlere düşüyor. Kimsenin kredisi kalmadı. Herkes oynadığının karşılığını iyi ya da kötü alacak” dedi. 

04 Şubat 2019 Pazartesi 14:18
Yücel Uyar: Herkes oynadığının karşılığını iyi ya da kötü alacak

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, Samsunhaber.Com Spor Müdürü Özgür Kalanbak'a çok özel açıklamalarda bulundu. Uyar, "Eğer bu ligin takımıysak rakiplerimiz kadar koşup mücadele etmemiz ve yüreğimizle oynamamız gerekiyor ki kalitemiz ortaya çıksın. Kağıt üzerinde iyi futbolcu olmak. kariyeri parlak oyuncu olmak. iyi sözleşme yapmak maç kazanmamıza yetmiyor. Sahada koşacaksın elinden gelenin en iyisini yapacaksın ki vicdanen müsterih olacaksın. Mücadele etmeden bu işler olmaz" dedi. 

OYUNCULARIMIZ KENDİLERİNİ ÜZMEDİ

Sancaktepe Belediyespor deplasmanında oyuncularının kendilerini üzmediğini söyleyen kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar şunları söyledi; "Benim kariyerim iyi, geçmişte birinci lig, ikinci lig oynadım şu kadar gol atıp bu kadar gol attım ile olmuyor. Hocamız maç sonunda nezaket gösterip ‘sorumlu benim’ demiş ama yok böyle bir şey; İyi oyuncuysak iyi takımsak rakiplerimiz kadar mücadele etmemiz  gerekiyor ki, kalitemiz ortaya çıksın ama maalesef biz bu mücadeleyi gösteremiyoruz. 

MÜCADELE SIKINTISI YAŞIYORUZ

Özellikle AMED ve Sancaktepe deplasmanlarında mücadele yönünden büyük sıkıntılar yaşadık. Herkes şapkasını önüne koyacak ve düşünecek. Ben bugün ne yaptım, ne kadar oynadım kaç top kazandım kaçını olumlu kullandım, kaç kez ikili mücadeleye girdim ne kadar koştum. Bunların hesabını verecek herkes. Beklentiler yüksek. Kulüp hepimize taahhüdünü yerine getiriyor. Herkes elinden geleni iyi yapmak zorunda. Teknik direktör İsmet Taşdemir'den bağımsız olarak oyuncularla toplantı yapacağız. 

KULÜP TAAHHÜTLERİNİ YERİNE GETİRİYOR 

‘Hocamız sorumlu benim’ demiş ama hocamız neden sorumlu olsun ? Sahada oynayan oyuncu sorumludur. Samsunspor burada tüm taahhütlerini oyuncularına karşı yerine getiriyor. Kağıt üzerinde iyi oyuncu olmak, iyi sözleşme yapmak yetmiyor. Geçmiş kariyerinde iyi futbolcu olmak sahada koşup mücadele etmediğin müddetçe o anı yaşamadığın müddetçe haklı olamazsın. Oyuncular kendilerini üzmediler. Maça çıkıp fedakarca oynamak gerekiyor, herkes görevini eksiksiz yerine getirmek zorunda. 3 kişi koşup mücadele edip 8 kişi koşmaz mücadele etmezse aynı performansı göstermezse birliktelik ortaya çıkmıyor. 

KİMSENİN KREDİSİ KALMADI 

Yıldırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve Kulüp Başkanımız İsmail Uyanık elinden gelenin en iyisin yapıyor. Burada iş bizlere düşüyor. Bundan sonra hoca suç bende de dese kimse inanmaz.  Kimsenin kredisi kalmadı. Herkes oynadığının karşılığını iyi ya da kötü alacak. Bu lig enteresan bir lig. Herkes herkesi yener. Onun için bu ligde oynuyorsan bu ligde oynar gibi mücadele edeceğiz." 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nesatk 2019-02-04 16:13:01

Aslan, kendini rahatsız eden çakal sürüsünün içinden birini ibret için parçalar. Ve bundan ders alan o çakal sürüsü bir daha aslan sürüsünü rahatsız etmeye cesaret edemez. Artık radikal kararlar alınmalı. Ceza, kadro dışı gibi uygun görünen cezalar uygulamaya konmalı.

Avatar
Fatih Albayrak 2019-02-04 17:21:07

Futbolcuya parayı oynadığı zaman verecen yani maç başı anlaşacan, anlaşacan ki oynamadığı zaman aman para kazanamam psikolojisiyle hareket eder ve tamamen kendini başarıya forma kapmaya iyi performans göstermeye adar buda klübe olumlu yönde yansır.

Avatar
samsun lu 2019-02-04 14:46:54

bu oyunla mahalle takımı görüntüsündesiniz takım ruhu yok

Avatar
mustafa 2019-02-04 14:55:07

Kaliteli diye alınan oyuncular nedense geldiklerinde kalitelerine yakışır oyun sergilemiyorlar bu da onların profesyonellik anlayışlarının ne kadar düşük seviyede olduğunu gösteriyor.

Avatar
tuzlalı orhan 2019-02-04 15:13:50

Bunlar para garanti nasıl olsa rakip takımlar oyuncu para almadan oynuyor bizde öyle sıkıntı yok

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-02-04 18:05:09

Bu gidişatın duzelecegine inananlardanim,2-3 mac sonra Takımımız rayına oturur diyorum.İnşAllah yanilmam.

Avatar
Samsun55 2019-02-04 18:42:19

Tam da bilinçli Samsunspor taraftarının hislerine tercüman olmuş Yücel hoca. Özellikle İsmet hocadan bağımsız bir toplantı yapmak tam da benim istediğim bir şeydi. Sorsunlar bakalım dertleri neymiş ? Bazıları niye ayakta duramıyormuş ?

Avatar
Vatandaş Ali osman 2019-02-04 19:47:38

Şu an samsunspor yönetimi süper lig kulüplerinden daha düzenli daha sağlam ödeme ve işlem yapıyor.bu takımın yönetime ve şehre karşı sorumluluğu var.samsun bir futbol şehiridir.ve yeri süper lig dir