banner388
banner390
banner410
banner408

Yücel Uyar: Anlamlı bir galibiyetti

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, “Çok kolay gol pozisyonuna giriyoruz. Ancak final paslarını ya da final vuruşlarını yapamıyoruz. Umarım bugüne kadar kaçan tüm gol pozisyonlarının faturasını Keçiörengücü maçında çıkartırız.

banner269

Yücel Uyar: Anlamlı bir galibiyetti

Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, “Çok kolay gol pozisyonuna giriyoruz. Ancak final paslarını ya da final vuruşlarını yapamıyoruz. Umarım bugüne kadar kaçan tüm gol pozisyonlarının faturasını Keçiörengücü maçında çıkartırız.

25 Mart 2019 Pazartesi 12:51
Yücel Uyar: Anlamlı bir galibiyetti

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor teknik menajeri Yücel Uyar, Altınordu takımının proje takımı olan Niğde karşısında alınan galibiyetin önemli olduğunu söyledi.  Yine kolay gibi görünen zor bir 90 dakika daha oynadıklarını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar,  “Topa iyi hükmeden oyun kuran bir takım karşısında alınan sonuç önemli” dedi.

ŞAMPİYON TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Kırmızı beyazlı ekibin teknik menajeri Yücel Uyar, “Çok kolay gol pozisyonuna giriyoruz. Ancak final paslarını ya da final vuruşlarını yapamıyoruz. Umarım bugüne kadar kaçan tüm gol pozisyonlarının faturasını Keçiörengücü maçında çıkartırız. Keçiörengücü maçını kazanıp ligin sonuna kadar da liderliği sürdürüp sezonu şampiyon tamamlamak istiyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Taha Yılmaz 2019-03-25 13:38:08

İlyas Kubilay'ın kulağı çekilmeli bu tavrı sergileyecek ise bu kulüp ne futbolcular gördü geçirdi. Camiamıza yakışmayan hareketlerde bulunacak ise şimdiden yol verilmeli. Oyundan çıkarken bütün taraftarlar neden oyundan alındığını anladı bir kendisi anlayamamış olsa gerek ki yaptığı hareketleri hiç tasvip etmedik taraftarlar olarak. İnşAllah tekrarı olmaz.

Avatar
Metin 2019-03-25 14:24:55

Bu futbolla,bu anlayışla Kecioreni yenmemiz mumkun değil bunu Yucel Uyarda biliyor.İşi inşAllaha bırskmış.

Avatar
laubali 2019-03-25 15:51:22

maç koptu diye nerdeyse maçı bırakacaklar. biraz dikkatli ve kabiliyetli olsalar geçen maç gibi 4-5 lik maçtı. atsana kardeşim niye kaçırıyorsun. boştaki adama niye vermiyorsun. versen garanti gol. gol atmayı iyi öğrenmeleri lazım. zorlanıyorlar.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-03-26 00:02:23

SAMSUNSPORUM KEÇİÖRENİ ANKARADA YENER VE LİDER DÖNER.
. ŞAMPİYONLUĞA 6 MAÇ KALDI.

Avatar
Ali Sağlam 2019-03-25 18:36:00

Bu oyuncularla her maçta sahada hep bencil,lavubali isteksiz oynadığımız bu nedenlerlede hiç bir zaman takım olmadığımızdan bu oyuncularla Keçiöreni nasıl yeneriz. Olacak iş değil Oyuncu gurubunda sorunlu beceriksiz ayaklar sezon sonu geldi hala teknik heyete rağmen var olmaya devam ediyorlar.

Misafir Avatar
Ahmet 2019-03-25 20:28:50 @Ali Sağlam

Kubilay kardeşim sana bir tavsiyem olsun bu takımda insan çok biri çıkar biri girer herkese ve arkadaş larıma saygın olsun onlarda oynasın ne olcak yani yaptığın hoş bir davranış değil

Beğenmedim! (3)
Avatar
Veysel Sarı 2019-03-26 09:39:15

Bugalibiyetin anlamlı olması için Keçiöreni yenmemiz gerekiyor ama bu futbol mücadelesi ile çok ama çok zor.Gol yemezsek galip geliriz.O gün sahaya yüreğini koyan oyuncular tercih edilmeli sahaya çıkıp bencil,isteksiz,göstermelik oynayan oyuncularla maç kazanamayız.