banner388

Yönetimden futbolculara 20 bin TL para cezası

Samsunspor Yönetim Kurulu, futbolcularına Ümraniyespor karşılaşması öncesi yaptıkları basın açıklaması nedeniyle para cezası kesti.

Yönetimden futbolculara 20 bin TL para cezası

Samsunspor Yönetim Kurulu, futbolcularına Ümraniyespor karşılaşması öncesi yaptıkları basın açıklaması nedeniyle para cezası kesti.

03 Ocak 2018 Çarşamba 10:48
Yönetimden futbolculara 20 bin TL para cezası

Samsunspor Haber – Samsunspor Yönetim Kurulu, futbolcularına Ümraniyespor karşılaşması öncesi yaptıkları basın açıklaması nedeniyle para cezası kesti. Futbolcuların hak arayışı için yaptıkları açıklamanın kulübü küçük düşürücü olarak değerlendiren Erkurt Tutu ve ekibi, oyuncalara 10 ila 20 bin arasında para cezası kesti.

FUTBOLCULAR ŞAŞKIN


Samsunspor yönetim kurulunun, futbolculara kesilen para cezası geçtiğimiz günlerde ilgili isimlere tebliğ edildi. Kırmızı beyazlı futbolcular ise yönetimin bu hareketi karşısında büyük bir şok yaşadı. Kırmızı beyazlı futbolcular, kendilerine verilen sözlerin şu ana kadar hiç birinin tutulmadığını ve bu konuda yetkililerin görevlerini yapmalarını istiyor.


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KRAL 2018-01-03 13:35:33

Klup çalışan gariban personel asgari ücretle çalışıp aylardır maaş alamıyorlar.ağızlarını açamıyorlar.futbolculara ödeme yapılmıyo.bi şekilde insanlar konuşur yada şikayette bulunur hak ararlar bi şekilde.bu küçük düşürme değildir.hem parasını vermeyeceksin hemde ceza keseceksin.o oyunculardan bu saatten sonra ne bekliyceksin.Hak edenin Hakkını vereceksinki büyüklüğün ortaya çıksın.Bugün git yarın gellerle bu iş yürümez. Samsunsporun işi çok zor.Allah yardımcımız olsun.

Avatar
Serdar 2018-01-03 11:07:20

Çok doğru bir karar.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-01-03 12:19:04

Futbolcular ve kulup çalışanları maddi anlamda çok mağdur olduklari açıktır.
Bir Yönetim kulüp rencide edildi diyorsa suçu kendinde aramslidir sporcuda değil.

Avatar
sms 2018-01-03 15:08:27

yönetimmi kaldıda..

Avatar
adamin biri 2018-01-03 18:13:21

Parani zaten oyle yada boyle alacaksin bunu sen de biliyorsun. Adam gibi cikip ha bugun ha yarin zaten alacak oldugun paranin hakkini verdigin bir mac oynadigini da daha goremedik Allah'a sukur.

E daha neyin basin aciklamasini yapiyorsun? Sanki hersey gullik gulistanlik klupte ama bir tek bunlarin paralari odenmiyor. Sanki klubun ekonomik durumuyla ilgili hic bir fikirleri yoktu arkadaslarin transfer olmadan once; hersey ansizin bu hale geldi.