banner388

Yönetim yeni hoca arayışına başladı

Yılport Samsunspor yönetim kurulu, deneyimli teknik direktör İrfan Buz'un istifasını kabul ettikten sonra yeni hoca arayışlarına başladı.

Yönetim yeni hoca arayışına başladı

Yılport Samsunspor yönetim kurulu, deneyimli teknik direktör İrfan Buz'un istifasını kabul ettikten sonra yeni hoca arayışlarına başladı.

27 Ekim 2019 Pazar 14:11
Yönetim yeni hoca  arayışına başladı

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da teknik direktör İrfan Buz'un istifasının ardından yönetim kurulu, yeni hoca arayışlarına başladı. Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen teknik direktör Buz'un Sancaktepe maçı sonrası istifasını yönetime sunması ve bu eylemin onay almasıyla camiada herkes yeni teknik direktörün kim olacağına odaklandı. 

İSİMLER ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yönetim elindeki isimler üzerinde yoğun bir çalışma başlatırken; bazı sosyal medyada yer alan teknik direktör Yücel Uyar olacak haberlerinin ise gerçeği yansıtmadığı ifade edildi. Kırmızı beyazlı ekip, bu hafta içinde yeni teknik direktör konusunu mutlaka çözerek bir an önce yaşanan kaosu sonlandırmak için yoğun ve uzun bir mesai harcayacak. Samsunsporlu taraftarlarda yönetimin kiminle anlaşacağını merak ediyor. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet gonca 2019-10-27 14:32:28

Unutmayın takımı millete madara ettiniz merak etmeyin dilden dile hoca muhabbeti söylenecek yakında bu takıma hoca bulamıycaksınız bu kadar enayi olmayın taraftar gecen senede aynısını yaptılar hocaya sahip çıkın

Avatar
Ahmet gonca 2019-10-27 14:37:56

Büyük samsun taraftarı hocaya sahip çıkın bu hoca adam geri getirin bu iş organize edilmiş hocayı kurban ediyorlar asıl sahtekar yönetim ve topcular

Misafir Avatar
Mert 2019-10-27 16:58:22 @Ahmet gonca

Bu viyonda başka kim gelecek bu takıma çok merak ediyorum. Yönetim bu kafayla başarılı olamaz. Futbolcular Hocayı yemiş oldu bunun başka açıklaması yok. Bu takım bundan fazlasını yapamaz, herkes görecek İrfan Buz'un namalup bıraktığı takımın ne hale geleceğini.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Canik 55 2019-10-27 15:01:54

On haftada futbol oynamayan,takım olamamış bir takım. Takımı takım yapamayan hocanın neyine sahip çıkacaksınız? Elindeki topçu senin altını oyuyorsa önlemini hoca olarak sen alacaksın. Yönetimin yatırım yaparken topçu alırken senin önerilerini önemsiyor ve yerine getiriyorsa karşılığını beklemek de hakkıdır hakkını veremiyorsan gereğini yapacaksın. Çünkü yönetim asla hocanın işine karışmadı saha içindeki başarı ve başarısızlık tamamen hocaya aittir. Onuruyla istifa etti ve kendini yıprattırmadı. Yerine bu ligin hocası Cüneyt Dumlupınar iyi olur.

Avatar
Veli 2019-10-27 14:41:46

Çok gec artik bu kadar ihmalkarlikmi olur. Amatörce gecti haftalardir boşa. Bu takim bitik ruh yok tamamda oyuncularda yeteneksiz. Kim var macin adami olacak hiç. Bu takima morinio da gelse ol.az. oyuncular yetersiz. Birinci kiğ oyunculari lazim köy takimi oyunculari çoğu en fazla ilk 6 ya gireriz artik.

Avatar
Çetin Gurbetçi 2019-10-27 16:15:54

Balık baştan kokar. Tek sorumlu yönetim. Teknik heyete ve futbolculara ceza verdiğini gördunüz mü? Samsunspor u 2.lige düşüren kim. Kimler TEMLİK koydurdu. Şimdi çıkmışlar Şampiyon olacağız diyorlar. Külahıma anlat. Manisa ŞAMPIYON gibi oynuyor. Helal olsun. Olan bizim gibi büyük Samsunspor taraftarına oluyor.

Avatar
Cemal Yılmaz 2019-10-27 16:53:10

Herşey yolunda gidiyor hoca niye degişecek

Avatar
Samsunspor 2019-10-27 17:33:29

Hocaya sahip çıkın asıl gitmesi gereken topçular bu arada demeden edemeyeceğim yönetime suç bulanlar samsunsporluluğunuzdan şüphe ederim

Avatar
Ahmet gonca 2019-10-27 14:19:17

Eğer bu yönetim o yüceli getirsin değil o stada kapısından girmeyiz bazı pislik işler kokusunu vermeye başladı dedimya birileri bu takımı yiyecek yazıklar olsun