banner388
banner390
banner410
banner408

Yönetim Sonunda Açıkladı! Kulüp Kasasına Ne Kadar Para Girdi?

Samsunspor yönetiminden yapılan resmi açıklamada Eşya Piyangosu'ndan 1.670.000 TL, forma satışından ise şu ana kadar 509.000 TL gelir elde edilmiştir denildi.

banner269

Yönetim Sonunda Açıkladı! Kulüp Kasasına Ne Kadar Para Girdi?

Samsunspor yönetiminden yapılan resmi açıklamada Eşya Piyangosu'ndan 1.670.000 TL, forma satışından ise şu ana kadar 509.000 TL gelir elde edilmiştir denildi.

26 Mart 2017 Pazar 17:07
Yönetim Sonunda Açıkladı! Kulüp Kasasına Ne Kadar Para Girdi?

Samsun Haber- Samsunspor yönetiminden yapılan resmi açıklamada Eşya Piyangosu'ndan 1.670.000 TL, forma satışından ise şu ana kadar 509.000 TL gelir elde edilmiştir denildi. Yönetim ayrıca futbolcu alacaklarıyla ilgili sorunun ise en kısa sürede halledileceğinin sözünü verdi

İşte Samsunspor yönetiminin resmi olarak yaptığı açıklamanın tamamı;

Milli Maç nedeni ile ligimize verilen arayı değerlendirmek amaçlı Trabzonspor Kulübü ile yapacağımız “Hazırlık Maçı” iptal edilmiştir. Öncelikle değerli rakibimiz Trabzonspor’a anlayışları için teşekkür ederiz. İlerleyen spor takvimi içerisinde bunu telafi edebileceğimizi düşünüyor ve bu iptale bir “erteleme” olarak bakmak istiyoruz. Öte yandan kendi içimizde çözüme kavuşabilecek bir sorunu, spor kamuoyuna doğru olmayan haberler ile yansımış olması, bir açıklama yapılmasını  “zorunlu” hale getirmiştir. Futbol kadromuz, takım kaptanlarımız aracılığı ile hazırlık maçına gitmek istemediklerini tarafımıza iletmişlerdir. Sebep olarak ise bekleyen alacaklarını gösteren futbolcu kardeşlerimize tarafımızdan ısrar edilmemiş ve maç iptal edilmiştir. Bu konuda yönetim kurulumuz kendileri ile görüşecek sorunun doğru şekilde ele alınarak düzeltilmesi için gerekeni yapacaktır.

Öte yandan Kamuoyunda yaratılan algı ile kulübümüze, Eşya Piyangosu ve Forma Satışı ile toplamda 5 Milyon TL civarında bir nakit girişi olmuş gibi gösterildiği görülmüştür. Oysa yönetim kurulumuz resmi web sitemizde 16 Mart 2017 tarihinde FORMA SATIŞLARI ve 01 Mart 2017 tarihinde ise EŞYA PİYANGOSU satış adetlerini paylaşmıştır. Bu açıklamalar halen sitemizde durmaktayken kendilerini “Samsunspor Taraftarı” olarak niteleyen art niyetli bir avuç insanın böyle bir algı yaratma peşinde olmalarını anlamakta güçlük çekmekteyiz.

Yönetim Kurulumuz tüm faaliyetleri ile birlikte mali tabloları her zaman paylaşmış ve bundan asla kaçınmamıştır. Samsunspor’da yönetici olarak özel hayatlarını dahi etkileyecek büyük riskleri üstlenen ve bunu sadece Samsunspor Taraftarlığı nedeni ile yapan kurulumuzu, Zorunlu Açıklama yapmak durumunda kalması derinden yaralamış ve üzmüştür. Bu konuda son olarak aşağıdaki bilgilendirmeyi gözden kaçırılmaması dileği ile bir kez daha ve özet olarak dikkatlerinize sunuyoruz.

Eşya Piyangosunda toplam 97.650 adet bilet satılmış, bu satışın 1.670.000 TL’si tahsil edilebilmiştir. 2.350 adet bilet satılmamıştır. Forma satışında toplam 20.350 adet sipariş alınmış, bunun 14.287 adedi teslim edilmiş, bu teslimatın da henüz 509.000 TL'si tahsil edilmiştir. Bu gelir rakamlarına mukabil aynı dönemdeki giderlerimiz ise şöyledir;

Ocak 2017 tarihinde Transfere Engel Futbolcu Borçları yapılandırma anlaşmalardan kalan 3.600.000 TL vadelerinde ödenmeye devam etmektedir. Mevcut kadro ve Kulüp giderlerine ödenen miktar 2.620.000 TL’dir.

“Bu Aşkın Kahramanı Sensin” forma üreticisine ise 120.000 TL ödenmiştir. Eleştiri konusu yapılmaya çalışılan Eşya Piyangosu ve Forma Satışlarından elde edilen toplam gelir iddia edildiği gibi 5 Milyon TL olmayıp, tablodaki gerçek rakamlardan anlaşılacağı üzere 2.179.000 TL'dir. Buna karşılık giderlerimizin toplamı ise 6.340.000 TL'dir. Bu tabloda gösterilen gelir-gider arasındaki fark yönetim kurulumuzun çabaları ve katkıları ile karşılanmaktadır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.