banner388

Yılport Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor... NELER OLUYOR ?

Son haftalarda saha içindeki ciddiyetsizlik ve disiplinsizliğin sonucu olarak kaybedilen ve telafisi çok güç olan puan kayıpları yaşanmaya başladı ki artık Samsunspor'un kalan 7 maçın 7'sini de kazanması şart oldu.  

Yılport Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor... NELER OLUYOR ?

Son haftalarda saha içindeki ciddiyetsizlik ve disiplinsizliğin sonucu olarak kaybedilen ve telafisi çok güç olan puan kayıpları yaşanmaya başladı ki artık Samsunspor'un kalan 7 maçın 7'sini de kazanması şart oldu.  

22 Mart 2021 Pazartesi 12:31
Yılport Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor... NELER OLUYOR ?

Samsunspor Haber - Spor Toto Birinci Ligi'nde Yılport Samsunspor'da işler yolunda gitmiyor. 34 haftalık uzun maratonun sonuna gelindiği bu dönemde takımdaki genel performans düşüklüğüne, psikolojik etkenlerde eklenince ortaya hiçte hoş olmayan durumlar çıkmaya başladı. Özellikle son haftalarda saha içindeki ciddiyetsizlik ve disiplinsizliğin sonucu olarak kaybedilen ve telafisi çok güç olan puan kayıpları yaşanmaya başladı ki artık Samsunspor'un kalan 7 maçın 7'sini de kazanması şart oldu.  

NASIL BİR PLANLAMA YAPILACAK

Son iki maçta 5 kırmızı kart gören Yılport Samsunspor, son 4 maçında ise galibiyet yüzü görmedi. Ama tüm olumsuzluklara rağmen kırmızı beyazıl ekibin sıralamadaki yeri değişmedi. Şimdi gözler Başkan Yüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a çevrildi. Bu ikilinin önümüzdeki günlerde bir araya gelip son 7 hafta için yeni bir planlama yapacağı tahmin ediliyor. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım'ın teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı dinledikten sonra hayata geçireceklerini kamuoyuna açıklaması bekleniyor. 

KIRMIZI KARTLARA CEZA YOLDA

Başkan Yüksel Yıldırım'ın Altınordu ve son oynanan GZT Giresunspor karşılaşmalarında kırmızı kart görerek takımlarını zor durumda bırakan oyuncularla ilgili uygulayacağı ceza yaptırımıyla ilgili nihai kararını ise bugünlerde vermesi bekleniyor. Şimdilerde herkes bu oyuncuların nasıl bir cezai yaptırım uygulanacağı merak ediliyor. Hatırlanacağı üzere Başkan Yıldırım, bu oyuncuların cezalarının GZT Giresun maçının ardından kesileceğini söylemişti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aydincan 2021-03-22 12:37:37

Oyuncular bize bunu yapmayın gönlümuzu verdik emekleri boşa çıkarmayın bu taraftar superlig bekliyor başarılar SAMSUNSPOR

Avatar
Şampiyon 2021-03-23 10:10:42

Takım içinde fareyi Aslan, Aslanı fare gibi gösterirseniz olacaklar budur işte.Elinde milyon dolarlık çöp yabancılar var.sen hala bütün eleştiriyi yerli oyuncular üzerinden yap.Hoca bazı oyuncuları çoktan kaybetmiş hemde kimlerin uğruna.Yazık.

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-03-22 15:37:40

Ne kararlar alınacaksa alınsın,kalan 7 maç'i alıp bu işi bitirelim.Başka yolu yooook.

Avatar
Salih 2021-03-23 07:40:39

Bizim takımın, gariban güçsüz takımlara gtleri kalkıyor.! Biraz dişli güçlü takımlarda gtleri yemiyo.! Vaziyet aynen böyle.

Avatar
Salih kırcı 2021-03-23 08:37:27

Bu taraftar cok sabretti sabrına sınırı var tesislere indirmeyin taraftarı yediginşz onde yemediginiz arkada aldıgınız paramı fazla geldi adam gibi oynayın sokturtmayın gruplasmanıza

Avatar
Samsun lu 2021-03-23 08:47:51

Hoca takımda doğru gitmeyen birşeyler var bunu çöz çizmiyorsan bırak ss yazık etmeyin

Avatar
NECMETTİN YOLCU 2021-03-23 13:19:26

Güvenin futbolculara.Onların her biri bir değer.Bizi bu heyacanın içinde onlar tutuyorlar.HAYDİ ASLANLAR

Avatar
WİWA55 2021-03-23 13:46:02

NEYİN PSİKOLOJİSİ HEPSİ YILLARIN OYUNCULARI YETER BAŞKANIMIZI ÜZDÜĞÜNÜZ GÖSTERİN GÜCÜNÜZÜ