banner388

Yılmaz Vural’ın o açıklamalarına Samsunspor’dan yanıt geliyor 

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’ın bugün basın toplantısında yaptığı açıklamalara yanıt vermek için yarın (Perşembe günü) basın mensuplarının karşısına çıkıyor.

Yılmaz Vural’ın o açıklamalarına Samsunspor’dan yanıt geliyor 

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’ın bugün basın toplantısında yaptığı açıklamalara yanıt vermek için yarın (Perşembe günü) basın mensuplarının karşısına çıkıyor.

11 Nisan 2018 Çarşamba 20:59
Yılmaz Vural’ın o açıklamalarına Samsunspor’dan yanıt geliyor 

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural’ın bugün basın toplantısında yaptığı açıklamalara yanıt vermek için yarın (Perşembe günü) basın mensuplarının karşısına çıkıyor. Başkan Karayılmaz, yarın saat 12.30 da Nuri Asan Tesisleri’nde yapacağı açıklamalarla gündem yaratacak. 

SERT KONUŞACAK

Eskişehirspor’un teknik direktörü Yılmaz Vural’ın ‘Eskişehirspor’a gitmemi federasyon istedi’ sözlerine karşılık verecek Samsunspr Başkanı Karayılmaz ayrıca, Eskişehir’de konaklayacak otel bulamama noktasında çarpıcı açıklamaları olacak. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Karayılmaz, “Bütün engellemelere rağmen Samsunspor ligde kalacak” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2018-04-11 22:16:28

Neye istinaden senin takımín nasıl ligde kalacak her şey kabak gibi ortada senin takımın sahipsiz.Senin millet vekillerin bu pis işlere karışmıyor.Karışanlar takımlarını kurtarıyor.Adanademir maçı sonrası ayağa kalkmanız gerekirken sizden ve siyasiler engel olmadığıiçin Bolu maçindada hakem görevini yapti senin takımında bazı oyuncularına menejerleri uzerinden oynamayın sakatım numarasına yatanlar varmı aynı şekilde Samsunda içerden dışardan takım üzerinde oynanan oyunlar varmı onlara engel olabildinïzmi senin oyuncuların Antebi sahandada İstanbulu yenemiyorsa ne diyeceksin İstanbulspor Eskişehir,Denizli içinmi oynadı diyeceksin siz pırıl pırıl insanlar oldugunuz için bu ayak oyunlarından anlayamazsınız

Avatar
tüpçü 2018-04-12 09:07:45

federasyonun zaten son 4 yıldır samsunsporla uğraştığını herkes biliyor tüpçünün beşiktaş başkanlığı döneminden beşiktaş samsunspor acısı var... bir tüpçüye kalkıp kimse bir şey diyemiyorsa futbol bitmiştir zaten.. tüpçü madem açıkça söylüyor samsunsporu düşürecegiz diye...

Avatar
hm 2018-04-12 09:24:49

sizin gibi memurları kim gaale alırki... her şeyi söylerler açıkça demişler samsunsporu düşürecegiz diye federasyon...sizde boş demeçler vererek taraftarları oyalıyor seyrediyorsunuz...bu durumları..

Avatar
Rmz 2018-04-12 00:23:29

Sayın başkan doğruda antepte galip geleydik istanbulu yeneydik bu duruma gelmiyeydik yav eses 5 maç sıfır çekti biz fırsat teptik esesin maçlarıda kolay masabaşı oyunlarıda olacak tabi fırsat onlara geçti neyaparsan yap boş elindeki fırsatı değerlendirecektiniz şimdiki konuşmalar boş artık hocada diplomasını yırtmaya başlasın

Avatar
Samsunlu 2018-04-12 09:48:34

Bu maçı daha çok gündemde tutup bütün medya grupları spor kanallarının dikkatini çekmek lazım ki tüm Türkiye izlesin.Eğer dalavere yapılacaksa önüne geçmek lazım.Bu maça Samsun un bütün belediye başkanları milletvekillerinin gitmesi lazım.Yalnız bırakıldığı için bu durumdayız.Bu ne ya SAMSUNSPOR u düşüremedik diye öldüler.Lütfen biraz sahiplenin.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-04-11 23:14:19

Sn.Başkan İktidar kanadının Samsun Vekilleri neredeler? Federasyon nasıl boyle bir ifade de bulunabiliyor? Samsun Vekilleri bu olaya bir cevap vermeyecek mi?Kaç dönemdir Samsun şehri AKP ye %60 in üzerinde oy veriyor.Karşılığı bu mu olmalı.

Avatar
samsun 2018-04-12 09:04:21

arkadaşlar samsun milletvekilimi var bugün çocuğa sorsan samsunu trabzonlu rizeli.. giresunlular yönetiyor diyor...samsunsporun başarısına engel bunlar...

Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-12 11:01:12

Bizim buradan çırpınmamızı acaba futbolcular görüyor ve okuyorlar mı ? Birazcık ruhları ve vicdanları varsa şu takımı ligde tutarlar. Tüpçüye de ağzının payını verirler...