banner388

Yılmaz Vural TFF’ye şikayet edilecek 

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, teknik direktör Yılmaz Vural’ı ‘Eskişehir’e gitmemi federasyondan istediler’ şeklinde açıklamasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet edecek. 

Yılmaz Vural TFF’ye şikayet edilecek 

Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, teknik direktör Yılmaz Vural’ı ‘Eskişehir’e gitmemi federasyondan istediler’ şeklinde açıklamasından dolayı Türkiye Futbol Federasyonu’na şikayet edecek. 

12 Nisan 2018 Perşembe 14:45
Yılmaz Vural TFF’ye şikayet edilecek 

Samsunspor Haber – Samsunspor Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, teknik direktör Yılmaz Vural’ın ‘Eskişehir’e gitmemi federasyondan istediler’ şeklindeki açıklamasını güzel bir algı mühendisliği olarak yorumladıklarını söyledi. Karayılmaz konuyu Türkiye Futbol Federasyonu’na taşıyacaklarını ve Yılmaz Hoca hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.

ALGI MÜHENDİSLİĞİ YAPIYOR

Yılmaz Vural’ın yılların tecrübesi bir futbol teknik direktörü olduğunu ifade eden Başkan Karayılmaz, “Kendisine sormak istiyorum; Size federasyondan Eskişehirspor’un küme düşmeyeceğini kim söyledi. Sanırım hocamız yitirmiş olduğu değerini böyle algı mühendisliği sayesinde geri kazanmak istiyor. Bizce hocamız artık bu işlerden vazgeçsin” dedi.

YILDIRIM DEMİRÖREN’E SESLENDİ

Samsunspor Başkanı Karayılmaz sözlerini şöyle tamamladı; Buradan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’e sesleniyorum; Değerli başkanım, Yılmaz Vural hocamızın söyledikleriyle ilgili bir işlem yapacak mısınız ? Sizin adaletinize sığınıyoruz. Çünkü geçirdiğimiz şu zor günlerde hayatını kağıt toplayarak kazanan sembol kişilik Kibar Amcanın 550 TL ile bağışta bulunduğu bir kulübü yaşatmaya çalışıyoruz.

SAMSUN HALKINDAN ÖZÜR DİLEMELİ

Bu konuda federasyonumuzla da bu işin akabinde yazışmalarımızı yapacağız. Yılmaz hocamızı Samsunspor ve Samsun halkından özür dilemeye davet ediyorum. Herkes haddini aşan demeçlerden uzak durmalı. Hatta bin düşünüp bir hareket edip söz söylemeliyiz çünkü karşımızda ki insanları yaralayabiliriz.”

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 13.04.2018 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
smsn 2018-04-12 16:16:16

saçma şeylerle uğraşmayın bence... biliyosunuzki futbol federasyonu başındaki yiyici tüpçü bu kulübe düşman... hiç bir işlemde yapmaz hiç bir detayada el atmaz...

Avatar
ss 2018-04-12 16:19:16

kimi kime şikayet ediyorsunuz ki

Avatar
vatandaş 2018-04-12 15:44:35

öküz altında buzağı arıyorsunuz.

Avatar
KAAN TÜRK 2018-04-13 09:24:07

SAMSUN düşmanı tüpçü bir şey mi yapacak ? Siz Eskişehiri sahadan silin onlara sahayı dar edin yeter... Demek istiyorum ama hiç ümidim yok.

Avatar
Bybora 2018-04-13 10:32:30

Adam tff beni adadı diyor sen diyorsun seni tff şikayet edeceğim. Başkana bak.

Avatar
Edo55 2018-04-13 01:40:16

Bu çenesi düşük muptezeli ancak gider orada takır takır futbol oynayip susturursun