banner388

Yılmaz Samsunspor'a yakın

Zonguldak Kömürspor'dan Onur Eriş'in transferini bitiren Erbaasporlu genç kaleci Nurullah Aslan'da da sona gelen kırmızı beyazlı ekip, TFF Birinci Lig takımlarından Hatayspor'un orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ile prensipte anlaştı. 

Yılmaz Samsunspor'a yakın

Zonguldak Kömürspor'dan Onur Eriş'in transferini bitiren Erbaasporlu genç kaleci Nurullah Aslan'da da sona gelen kırmızı beyazlı ekip, TFF Birinci Lig takımlarından Hatayspor'un orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ile prensipte anlaştı. 

19 Aralık 2018 Çarşamba 13:00
Yılmaz Samsunspor'a yakın

İlk devrenin sona ermesiyle beraber Yılport Samsunspor'da, transfer çalışmaları da başladı. Daha devre oynanırken Zonguldak Kömürspor'dan Onur Eriş'in transferini bitiren Erbaasporlu genç kaleci Nurullah Aslan'da da sona gelen kırmızı beyazlı ekip, TFF Birinci Lig takımlarından Hatayspor'un orta saha oyuncusu Yılmaz Özeren ile prensipte anlaştı.

 
SAMSUN'A GELMİŞTİ 

Samsunspor yönetimi, Yılmaz Özeren ile geçtiğimiz günlerde Samsun'da özel olarak görüştü. Yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı açıklanırken; imzaların atılması için Yılport Samsunspor'un Hatayspor ile anlaşması gerekecek. 

YILMAZ ÖZEREN KİMDİR?

Bu sezon Hatayspor formasıyla TFF 1. Ligi'nde 16 resmi maça çıkan 30 yaşındaki oyuncu 2 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Başarılı futbolcu 16 maçın 11'inde ilk 11'deydi. Kariyerine İzmirspor'da başlayan Konak doğumlu futbolcu, sırasıyla Narlıdere, Gaziosmanpaşa, Evkur Yeni Malatya, Büyükçekmece Tepecik, İnegöl, Nazilli ve Hatayspor'da forma giydi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali er 2018-12-19 15:58:37

Alınacak oyuncular kulubeye değil direk ve gelecek sezon bir üst ligde şampiyonluğa oynayacak kadroda yer alacak kapasitede olmalı adı geçen iki oyuncu çok parlak değil gibi yanılmayalım.

Avatar
isa karabaşoğlu 2018-12-19 16:33:33

Allah aşkına önümüzdeki sezonun kadrosunu kuruyoruz diyorsunuz Hataysporda yedek kalan Yılmaz diye birini alıyorsunuz biz şu andaki kadromuzla ikinci ligde başarılı olamadık birde bu kadroya böyle vasat topçuları alıp biz gelecek yılın kadrosunu kuruyoruz diye hem bizi hemde kendinizi kandırıp hayal kırıklığı yaşamayalım.Hatayspordan gözün kapalı alınacak bir tek adam var o da Selim Ilgaz Bahattinden 5 Muhammed Beşirden 10 gömlek üstün gölcü onu al ikinci devre iddia ediyorum en az 12-15 arası golü var bir sakatlık filan olmasa tabii.

Avatar
Metin 2018-12-19 18:45:48

Takımı oyuncu çöplüğüne çevirmeyin şu anki takımdan gelecek sezon 1.Ligde yine şampiyonluğa oynayacaksak bu takımdan sadece kaçı oynar biliyormusunuz sadece sayı 5-6 geçmez lütfen daha nokta etkili savaşan oyuncu alalım.

Avatar
Hasan Mete 2018-12-19 18:42:40

İsa Karabaşoğlu yorumcu çok doğru yazmış aynen katılıyorum.

Avatar
Hasan Subaşı 2018-12-19 18:51:02

Bahattin-Muhammet ikisi bu ligde bir varlık gösteremedi.Bunların yerine çok güçlü iyi bir Golcü alınmalı alınamaz ise işimiz çok ama çok zor. Ayrıca bireysel oynayıp takıma çok zarar veren oyuncular var bunlar dikkate alınmalı en az 3-4 nokta direk oynayacak oyuncu alınmalı

Avatar
smsn 2018-12-20 10:53:32

kulübede dinlenecek adam almayın örneği muhammet kaleci furkan.. gibilerinden almayın direk katkı sağlayan on yedi maç oynayacak topçu alın..

Avatar
Veysel55 2018-12-20 10:54:10

Samsunun 17 transferi 1.Lige çıksak kaçı direk oynar.Sayı 6 yı gecmez Şimdi 4 oyuncu alınacakmış bunların ikisi basına yansıdı isimler çok ust duzey değil paralara yazık etmeyın direk oynayacak oyuncular alınmalı Keçiorenin şansı Samsundan çok fazla

Avatar
bahri 2018-12-20 11:20:08

yatan oyuncular almayın muhammet beşiri kaleci furkanı enes islamı gönderin..bu takıma katkısı faydası olmayan oyuncu sokmayın.. yatarak para kazandırmayın...