banner388

Yılmaz Özeren: Kim olduğumu herkese göstereceğim

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli futbolcularından Yılmaz Özeren, “Bu sene şampiyonluk yolunda hem taraftarlara hem yöneticilere hem de teknik heyete gerçek Yılmaz Özeren’i göstereceğim” dedi.

Yılmaz Özeren: Kim olduğumu herkese göstereceğim

Kırmızı beyazlı ekibin tecrübeli futbolcularından Yılmaz Özeren, “Bu sene şampiyonluk yolunda hem taraftarlara hem yöneticilere hem de teknik heyete gerçek Yılmaz Özeren’i göstereceğim” dedi.

06 Temmuz 2019 Cumartesi 14:50
Yılmaz Özeren: Kim olduğumu herkese göstereceğim

Samsunspor Haber - Geçen sezon devre arasında geldiği için adaptasyon sorunu yaşadığını belirten Yılmaz Özeren, “Yeni sezon, yeni hoca ve yeni arkadaşlarla sezon sonu ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Geçen sezon devre arasında geldiğim için biraz adaptasyon sorunu yaşadım. Ben bu zamana kadar hiç devre arasında transfer olmamıştım. Yeni sezon hem benim için hem de Samsunspor camiası için daha iyi olacak. Gerçek Yılmaz’ı bu sene şampiyonluk yolunda hem taraftarlara hem yönetici ağabeylerime hem de teknik heyete göstereceğime inanıyorum” diye konuştu.

TARAFTARLARIMIZI SEVİNDİRECEĞİZ

Geçen sezon yaptıkları hataları bu sezon yapmayacaklarını ifade eden Yılmaz Özeren, “Bu sezondan daha umutluyum. Yeni hocamız ve yeni oyuncularla birlikte bu sezon bir önceki sezonda yaptığımız hataları yapmayacağımıza inanıyorum. Artık adaptasyon sürecini de atlattık. Geçen sene talihsiz bir sezon geçirdik. Bu sezon İrfan Buz hocamız ile 
birlikte buna izin vermeyeceğiz. Taraftarlarımızı sezon sonu sevindirmeyi çok istiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KENAN 2019-07-06 15:55:58

NASIL GÖSTERECEN BABA!!! ÜÇTANE İYİ ORTA SAHA GELDİ. ZATEN ÇOK İYİ OKAN,İLYAS,RMAZAN VAR ORTA ALANDA...ONU GEÇEN SEZON GÖSTERECEKTİN TRENİ KAÇIRDIN BENCE.

Avatar
Metin 2019-07-06 15:26:43

Oynadığın hiç bir maçta hiç bir varlık gösteremedin.Takımına zerre kadar katkı yapamadın şimdi demeç veriyorsun geç bunları bence gitsen daha iyi olur.

Avatar
Soğuksu lu 2019-07-06 15:39:49

Balon olduğunu gördük yılmaz kardeş.Kapasiten belli.Sen oğuz Gürbulak ve erhan kartalın gitmesini temenni ediyordum.Ama maalesef açıklama yaptığına göre sezonu kulübede oturarak parayı cebe atacaksın.Seni hangi gözle bulup getirdiler yorumsuz...

Avatar
Adil Saka 2019-07-07 09:06:51

Hatayda iyi Samsunda kötünün kötüsü al parayı oynama bu nasıl ahlak git kardeşim senden daha iyileri var.Kalırsan yine Takıma giremezsin bu yüzden kalma başka yere git.Samsunda iyi olduğun hiç bir maçı göremedim.

Avatar
Canik 55 2019-07-06 17:00:41

Yılmaz kardeşim ben seni Hataysporda izlemiştim beğendiğim bir futbolcuydun fakat Samsunspor'a gelince tanıyamadım. İnşAllah gerçek Yılmaz'ı bu sene iletirsin bize merakla bekliyorum kendi adıma.

Avatar
AYDIN ER 2019-07-06 22:22:25

ASLINDA GAYET İYİ KDROMUZ VAR AÇIKARA ŞAMPİYON OLABİLECEK AMA UYANIKTAN BAŞKA FUTBOLDAN GERÇEKÇİ OLARAK ANLAYAN BİR KİŞİ YOKTU TAKIMDA O DA NEDENSE PEK İLGİLENMİYORDU TEKNİK OLARAK...AMA ŞİMDİ İYİ BİR HOCAMIZ VAR VE BU KADROYU AÇIKARA ŞAMPİYON YAPAR BENCE AMA İYİ BİR SAĞBEK ŞARTIYLA

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-07-09 19:19:14

SENİN NE OLDUĞUNU GEÇEN SEZON GÖRDÜK.

Avatar
Necat 2019-07-07 12:19:26

İnşAllah yılmaz kardeş herşey senin elinde artık kendini yırtman varını yoğunu ortaya koyman lazım takıma girmen için