banner388

Yıldırım ve Uyanık TFF’de 

Samsunspor A.Ş’nin büyük ortağı Yüksel Yıldırım ve Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, Türkiye Futbol Federasyonu’nu ziyaret etti. 

Yıldırım ve Uyanık TFF’de 

Samsunspor A.Ş’nin büyük ortağı Yüksel Yıldırım ve Kulüp Başkanı İsmail Uyanık, Türkiye Futbol Federasyonu’nu ziyaret etti. 

28 Ağustos 2019 Çarşamba 11:31
Yıldırım ve Uyanık TFF’de 

Samsunspor Haber – Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ve Yıldırım Holding İcraa Kurulu ve Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, yeni sezon öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Federasyon Başkanı Nihat Özdemir başta olmak üzere bir takım ziyaretlerde bulunan Uyanık ve Yıldırım, daha sonra kendi aralarında özel bir görüşme yaptı. Altyapı konusunda Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileriyle görüş alış verişinde bulunulduğu ziyaretten Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve kulübün en büyük ortaklarından Yüksel Yıldırım memnun olarak ayrıldıkları görüldü.  

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-08-28 17:33:45

Yıllardır TFF-MHK ve diğer üst akıl grupları Samsunspor düşmanlığı yaptığını Samsunda bilmeyen yok ama hiç bir dönem Samsunsporun uğradığı ihanetlere Samsunu temsil eden edenler Siyasette dahil sesini çıkaramamıştır.Bu sezonda benzer durumun olmayacağının garantisi yok.

Avatar
Gözlemci 2019-08-28 12:03:21

Başkanım özellikle tecrübesiz hakemlerden çektigimizi yüksek sesle söylemişsinizdir Başta Yüksel Yıldırım beyfendi ve size güvenimiz tam.

Avatar
ars 2019-08-29 09:19:38

uyarsaydınız gasp olan puanlarımızı..bu senede olmasın