banner388

Yıldırım, 'Transferde en sessiz fakat en aktif kulübüz' dedi.  İyi oyuncular  1.Lig'e gelmek  istemiyor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Sabırlıyız. Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Gidip 30 yaş üstü kaşar oyuncuları almak istemiyoruz. Marifet buysa sürü ile var. Hemen alalım, transferi kapatalım" dedi.  

Yıldırım, 'Transferde en sessiz fakat en aktif kulübüz' dedi.  İyi oyuncular  1.Lig'e gelmek  istemiyor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Sabırlıyız. Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Gidip 30 yaş üstü kaşar oyuncuları almak istemiyoruz. Marifet buysa sürü ile var. Hemen alalım, transferi kapatalım" dedi.  

17 Ağustos 2020 Pazartesi 10:37
Yıldırım, 'Transferde en sessiz fakat en aktif kulübüz' dedi.   İyi oyuncular  1.Lig'e gelmek  istemiyor

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sosyal medyadan bir taraftarın transfer konusunda yaptığı yorumlar üzerine bir açıklama yaptı. Taraftarın transfer stratejilerini eleştirdiği yorumların altına kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yüksel Yıldırım şunları yazdı;  "Sabırlıyız. Ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Gidip 30 yaş üstü kaşar oyuncuları almak istemiyoruz. Marifet buysa sürü ile var. Hemen alalım, transferi kapatalım. 

KURTLAR SOFRASI GİBİ 

Dışarısı kurtlar sofrası. Bize güven, arkana yaslanve seyret. Bu işleri iyi biliyoruz diyenlerin halini gördük! Ömer Kardeşim yazılarını okuyorum. İlginç buluyorum. Ama proaktiflik konusunda elime kimse su dökemez. Transferde en sessiz fakat en aktif kulübüz. En az 60 oyuncu ile görüştük. Fakat 1. Lig'e gelmek istemiyor iyi oyuncular! İyi oyuncuları ancak ikna ederek alabiliyoruz".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 2020-08-17 15:30:38

Anladığım kadarıyla başkanı kimse anlamıyor yada anlamaya çalışmıyor .öncelikle yılport Samsunspor’un değiştiğini ,anlayışın değiştiğini-futbolcunun değil külübün istediği rakamlar-bilmeliyiz. Sorun yoktur Başkan ne diyorsa o. Bitti artık sondakika futbolcunun istediği rakamlara imzalar.NOKTA ENBÜYÜK BAŞKAN

Avatar
isimsiz kahraman 2020-08-17 18:43:38

agzı olan konuşuyor bırakın adam rahat rahat transfer yapsın bana kalırsa bu sene play off'a kalıp yıne cıkamıcaz ama nseye kesın cıkıcaz :)) baskana guven konusunda sıkıntı yok ama ertugrul hoca senın seklın var aranın ıyı oldugu oyuncuları getır su takıma

Avatar
Metin55 2020-08-17 13:01:44

Başkanım bu güne kadar 1.Lig yani bu Lig için çok çok kaliteli Oyuncular geldi. 1.Ligden Süper Lige çıkan her Takım Yabancılar sayesinde Şampiyon oldu.Samsunspor Zenke-Agubeti ile oldu.Aman Aman bu sene kesin çıkmalıyız.

Avatar
Adil Saka 2020-08-17 13:05:42

Başkanım,siz her alanda çok başarılı Dünya Vizyonu olan çok değerli bir İş Adamısınız bu yüzden her başarılı yaptığınız işler gibi nokta Transferleride yapacağınıza inancımız sonsuzdur.İyiki varsınız.Samsun Halkı sizi çok sevdi.

Avatar
Hasan Mete 2020-08-17 15:58:07

1.Ligde Şampiyonluğun en güçlü üç Adayı var.Adanademir-Altay-Samsunspor az hata yapan ilk ikiden çıkacaktır.Playof her zaman çok çok riskli bu yüzden Samsun çok güçlü Kadro kurmalı yani Altıyın önüne geçmeli

Avatar
Muhammed 2020-08-17 17:02:50

Şu lanet 1. Lig dende çıkalımda play off bile olsa başka birşey istemiyorum çıksak saten yapışırız süper lige

Avatar
gürol 2020-08-17 11:16:27

bu ne çelişki düne kadar herkes bize gelmek istiyordu, bugün ise u dönüşü yapılarak iyi futbolcular 1. lige gelmek istemiyor deniyor, fırıldak gibi dönüyor söylemler haydi hayırlısı. taraftara hayal satmaya gerek yok, herşey sahada belli olur.

Avatar
Hasan Subaşı 2020-08-17 13:10:11

Bu sene 1.Ligde Altay-Adanademir işi şansa bırakmak istemiyorlar yaptıkları ve yapacakları yeni Transferlerle avantajı şimdiden sağladılar her iki Takımın oturmuş Oyuncu Kadrosu zaten var. 3.sırada Samsun olacak bu 3 Takımdan 2 si direk biride Playoftan çıkacak.İnşAllah Samsun ilk 2 den direk çıkar.