banner388
banner390
banner410
banner408

Yıldırım son noktayı koydu! 20 Ocak Anıtı mabedimize yapılacak 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, '20 Ocak Futbol Şehitleri Anıtı'nın 19 Mayıs Stadı'nın en güzel yerine yapılacağını duyurdu. 

banner269

Yıldırım son noktayı koydu! 20 Ocak Anıtı mabedimize yapılacak 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, '20 Ocak Futbol Şehitleri Anıtı'nın 19 Mayıs Stadı'nın en güzel yerine yapılacağını duyurdu. 

22 Haziran 2020 Pazartesi 10:33
Yıldırım son noktayı koydu! 20 Ocak Anıtı mabedimize yapılacak 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım, Samsunspor Kulübü Derneği tarafından yapılması planlanan '20 Ocak Futbol Şehitleri' anıtının yeri konusunda son kararını verdi. Başkan Yüksel Yıldırım'ın daha önce de belirttiği gibi Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun en güzel yerine yapılacak anıt için gerekli ön hazırlıkların hızlı bir şekilde başlatıldığı öğrenildi.  

İZİN ALINMASI GEREKİYOR

Eksiklikleri tamamlanacak proje sosnrası kırmızı beyazlı yönetim harekete geçecek. Anıtın yeri noktasında tartışmalara noktayı koyan Başkan Yıldırım, ''Bir Batıpark, bir tesisler diyorlar. Biz bu özel anıtımızı, Samsun Valiliğimizden ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden alınacak izinler sonrası mabedimiz olan Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na yapacağız'' diye konuştu. 

ÖN PLANDA OLACAK

Özellikle Süper Ligde Yılport Samsunspor'un farklı bir yeri olacağını belirten Yıldırım, ''Futbol şehitlerimizin büstü özellikle üst liglerde stadımız önünde daha çok ön plana çıkacak. Taraftarlarımız futbol şehitlerimiz önünde hatıra fotoğrafı çektirecek, bilmeyenler geçmişimizi öğrenecek. Yaygın medya ve rakiplerimiz değerlerimize sahip çıktığımızı daha iyi görecek''dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2020-06-22 10:52:31

Ne batıparkı ya en doğrusu stadın olduğu yerdir bu işi klübe bıraksınlar belediye gitsin yol yapsın kaldırım yapsın hiç yoktansa onlarla uğraşsın yıl 2020 hala dar kaldırımlarda insanlar yürüyor birde sosyal mesafe diyorlar 20 sene öncesinin samsunu yok sokaklar bu kadar insana yetmiyor.

Avatar
sayın başkanım Alanyaspordan sol bek ve santrafor 2020-06-22 10:53:38

Alanyaspordan sol bek ve santrafor kaçırmayın.sol bek Fabrice N'Sakala ve santrafor Papiss Demba Cissé sözleşmeleri bitiyor. Kaçırmayın. süper liğe direk çıkarız. hem de süper liğde rahat ederiz. büyük başkan büyük düşünelim...saygılar.

Avatar
Sekban 2020-06-22 11:51:46

Sana helal olsun Cedur yürekkk