banner388
banner390
banner410
banner408

Yıldırım, "Samsunspor'un güçlü ayak seslerini engellemeye çalışıyorlar" dedi! Canlı yayını kim engelliyor ? 

Twitter hesabından canlı yayın konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, "Samsunspor'un güclü ayak sesleri ile gelişini engellemeye çalışıyorlar" dedi. 

banner269

Yıldırım, "Samsunspor'un güçlü ayak seslerini engellemeye çalışıyorlar" dedi! Canlı yayını kim engelliyor ? 

Twitter hesabından canlı yayın konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, "Samsunspor'un güclü ayak sesleri ile gelişini engellemeye çalışıyorlar" dedi. 

29 Kasım 2019 Cuma 13:50
Yıldırım, "Samsunspor'un güçlü ayak seslerini engellemeye çalışıyorlar" dedi! Canlı yayını kim engelliyor ? 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım, son iki haftada RTÜK'ün izin konusundaki katı tutumununun halen devam ettiğini söyledi. Twitter hesabından canlı yayın konusunda çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Yıldırım, "Samsunspor'un güclü ayak sesleri ile gelişini engellemeye çalışıyorlar" dedi. 

GÜZELİM YAYINIMIZI DA BALTALADILAR 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, Pazar günü oynanacak Sarıyer karşılaşmasının canlı yayınlanması konusunda yoğun bir çaba sarfedildiğini belirteterek şunları söyledi; 

İŞTE O TWEET

"Kulüpteki ve Yayıncı kuruluştaki arkadaşlar var güçleriyle canlı yayın yapabilmek için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gerekli izinleri almaya çalışıyorlar. Birileri bizim bu güzelim yayın işini de baltaladılar. Samsunspor'un güçlü ayak sesleri ile gelişini engellemeye çalışıyorlar. Allah yardımcımız olsun". 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ufuk 2019-11-29 14:08:41

Fuat Köktaş samsun için her zaman bir engel samsun ve samsun sporun önüne bir takoz olarak monte edildi
Samsun sporun yayın yasağı ve bir çok olumsuzluklArın perde arkasında fuat Köktaş vardır önümüzdeki seçimlerde kendisi artık vekil olamayacak bu tarz gizli kapaklı bu memlekete faydası olmayanları seçimlerde silip supurecek bu millet en basit örneği yerel seçimlerde bu bir sonraki seçimlerde olacak tabloyu açık seçik gösterdi bu yüzden samsunlunun samsun ludan başka dostu yoktur ister çarşamba kavak havza Bafra ladik Asarcık Ayvacık Samsunlu artık Samsunlu yönetici istiyor
Ordan burdan gelen ne olduğu belirsiz kişiler degil

Avatar
Ahmet gonca 2019-11-29 14:43:41

Başından beri söylüyorum birileri bizi istemiyor ama kim bilöiyoruzgeçen sene hakemler heryerden içeriden dışarıdan bizi baltalıyorlar ama Allah o kimde belasını verecek

Avatar
Kadir 2019-11-29 16:31:28

Koya koya geleceğiz istedikleri kadar engel koysunlar.

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-11-30 01:08:54

Gurbette yaşayan Samsun ve Samsunspor sevdalıları için çok kötü oldu ama bu günler elbet geçecek kurtuluşun destanının yazılmasına öncülük eden bu yiğit şehir elbet tekrar eskisinden daha güçlü geri dönecek o zaman bugün maçımızın yayınlanmasına engel olanlar bu takımın haberini yapabilmek için kapılarımızda sürünecekler Allah bize o günleri göstersin inşAllah. Biz bu günlerde birbirimize daha çok bağlanıp takıma sahip çıkarak onlara böyle ufak tefek şeylerle bırakın yıkılmayı sallanmayacağımızı gösterelim. SAMSUNSPOR koydukca onlar kahrolacak bizler zevkle izleyeceğiz.

Avatar
Canik 55 2019-11-30 08:14:25

Yorumcu Ufuk bey, yazmış olduğunuz her şey doğru fakat seçim zamanı gelince nedense sandıktan çıkan Samsunlu olmuyor. Samsunspor sayesinde kendilerine siyasi güç kaynağı sağlayanlar bu gücün ellerinden gittiğini görünce her türlü engellemeye çalışıyorlar. Bizim esas sorunumuz topçular, bu ligden yukarı çıkınca Samsunspor onların çoğu yine bu ligde kalacak ve mevcut imkanlarını kaybedecekler onun için bu ligde kalmayı ve Samsunspor'la kalmayı tercih ediyorlar çünkü bu imkanı başka kulüplerde bulamayacaklar. Yönetimin ve Teknik heyetin dikkatli olması lâzım.

Avatar
canan 2019-12-01 13:40:45

samsunda doğmuş,samsunda büyümüş ve samsunda karnı doyuyor ama, hala samsun aleyhine lobi yapanlar ve bunlarkı çok iyi biliyoruz...artık bunları çok ciddiye alıp ona göre davranmamız gerekecek yoksa samsun diye bişey kalmıcak ortayerde!!

Avatar
Çelik Kaptan 2019-12-01 23:09:42

Eğer belge eksikliğinden değilde kasıtlı olarak maç yayını engelleniyorsa bu çok büyük vebaldır. Bu Samsun'a ve Samsunsporlu Lara yapılan ihanettir. Bu yapanları Allah'a havale ediyorum.