banner388
banner390
banner410
banner408

Yıldırım'dan Enes itirafı 

Başkan Yıldırım, "Ben Samsunspor'a başkan olduğumda bana dediler ki; Enes diye bir oyuncumuz var yıldız olacak. Biz Enes İslam'ı yıldız yapmaya çalışıyoruz; Enes kendine bakmıyor" dedi.

banner269

Yıldırım'dan Enes itirafı 

Başkan Yıldırım, "Ben Samsunspor'a başkan olduğumda bana dediler ki; Enes diye bir oyuncumuz var yıldız olacak. Biz Enes İslam'ı yıldız yapmaya çalışıyoruz; Enes kendine bakmıyor" dedi.

08 Haziran 2020 Pazartesi 10:33
Yıldırım'dan Enes itirafı 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırrım, yeni kuracakları İlkadım Futbol Akademisi'nin birçok alanda yenilikçi olacağını ve burada eğitim gören sporcularının en iyi şekilde yetişmesi için hiçbir sorumluluktan kaçınmayacaklarını söyledi. Altyapı eğitiminin önemine vurgu yapan Başkan Yıldırım, gazeteci Salım Yıldız ile yaptığı söyleşide oyuncuları Enes İslam İlkin hakkında da yorumda bulundu.  

ÇALIŞAN KAZANACAK 

Buna en yakın örneğin Enes İslam İlkin olduğunu söyleyen Başkan Yıldırım, "Ben Samsunspor'a başkan olduğumda bana dediler ki; Enes diye bir oyuncumuz var yıldız olacak. Biz Enes İslam'ı yıldız yapmaya çalışıyoruz; Enes kendine bakmıyor. Oyuncuyu zorla kendine bakmasını sağlayamazsınız. Messi öyle bir anda Messi olmuyor. Mesala Erling Haaland geliyo; 19 yaşında bir çocuk. Kısa bir süre sonra tüm dünya bu ismi konuşacak. Haaland'ın aldığı sorumluluklara bir bakın; Bizimkiler niye yapamayacak. Bizimkiler de yapacak öğrenecekler. Ne zaman; ağaç yaşken eğilir" dedi.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nesatk 2020-06-08 10:39:25

Enes kaç yıldır bu takımda oynuyor. N e uzadı nede kısaldı. Geldiği gibi, üzerine bir şey koyamadı..

Avatar
Asç 2020-06-08 16:52:57

Maalesef Enes kardeşimiz Samsunspor'un hedeflerine uygun değil. Samsunspor yukarı çıkarken Enes bu ligde kalıcı olur gibi geliyor. Artık umudumuz altyapıdan yeni çıkacak gençlerde

Avatar
Metin 2020-06-08 17:31:26

Samsunspor alt yapıdan son 10 yıldan beri çıkan hiç bir oyuncu malesef Serkan-Ercan-Celil-Tanju v.s.diğerleri gibi yıldız olamadı acaba neden

Avatar
Hüdayi KARA 2020-06-09 09:40:26

Sevgili Başkanım senin varlığın sadece Samsunspor ve SAMSUN için deyil Türk futbolu içinde büyük kazanç. Allah muvaffak etsin

Avatar
Necat zengin 2020-06-09 09:43:39

Başknım enes islam denen futbolcu brakın gitsin anlaşılan kendini çok büyük futbolcu oldum havasında aklı 1 karış havada galiba üzülmeye değmez yüksel başkanm yol verin gitsin .