banner388

Yıldırım'dan  şampiyonluk  mesajı 

Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yüksel Yıldırım, TFF'nin tescil kararı sonrası twitter hesabından çok özel bir mesaj yayınladı. 

Yıldırım'dan  şampiyonluk  mesajı 

Kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yüksel Yıldırım, TFF'nin tescil kararı sonrası twitter hesabından çok özel bir mesaj yayınladı. 

30 Haziran 2020 Salı 21:12
Yıldırım'dan  şampiyonluk  mesajı 

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2 ve 3.ligleri tescil kararını açıklamasının ardından ilk paylaşım Yılport Samsunspor FK Başkanı Yüksel Yıldırım'dan geldi. TFF'nin isabetli ve en adil kararı aldığı yönünde görüş bildiren kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım twitter hesabından şu mesajı yazdı; "Teşekkürler TFF... 55.yıldönümümüzün kuruluş günü olan bugün bizi şampiyon olarak ilan ettiğin için milyonlarca teşekkürler. Şampiyon Yılport Samsunspor..." 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunhaberSamsunsporSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aziz sağlam 2020-07-01 02:45:36

Büyüksün başkan sen bizlere bu günleri yaşattığın için Allahım sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inşAllah ailece saygılar sunarım adamın dibisin

Avatar
Elli5 2020-06-30 22:56:35

Allahına kurban senin başkannnn

Avatar
neeee 2020-07-01 00:03:05

ne oldu şimdi şampiyon oldu şehire altın para tapumu dagıttılar pandemi hastalık korona gölgesinde polislerin yanında kuralları sıfıa çektiniz konvoy yaptınız yasak herkes bir arada oldu yasak maske yok yasak ama siz bunların hepsiniz yok saydınız demmekki bu ğülkede yasak bazı kişilere yasak ama böyle zihniyete yasak yok bu şekilde normal günlerde ceza yiyen arkdaşlar lütfen bu örnegi gösterin cezayı siz alıyrsanız herkes alsın 25000 tl konvoy cezası maskewsiz 900 tl dolaşmak ama polis bu hastalık ortamında buna nasıl izin verir anlamıyrum herkes hipnoz olmuş vah vay ülkem vahh