banner388

Yıldırım'dan 'Sağlam' açıklaması

Başkan Yıldırım, "Hoca arayışımız yok. Çünkü Ertuğrul Hocamız ile 5 yıllık bir anlaşmamız var. Süper Lig'e çıksakta çıkmasakta oturup nasıl devam edeceğimizi konuşacağız. Hocamızın farklı bir düşüncesi olursa da saygı duyarız" dedi. 

Yıldırım'dan 'Sağlam' açıklaması

Başkan Yıldırım, "Hoca arayışımız yok. Çünkü Ertuğrul Hocamız ile 5 yıllık bir anlaşmamız var. Süper Lig'e çıksakta çıkmasakta oturup nasıl devam edeceğimizi konuşacağız. Hocamızın farklı bir düşüncesi olursa da saygı duyarız" dedi. 

13 Mayıs 2021 Perşembe 19:23
Yıldırım'dan 'Sağlam' açıklaması

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarına devam edeceklerini söyledi. Kamuoyunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile yolların ayrılacağı yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Başkan Yıldırım, "Hoca arayışımız yok. Çünkü Ertuğrul Hocamız ile 5 yıllık bir anlaşmamız var. 


Süper Lig'e çıksakta çıkmasakta oturup nasıl devam edeceğimizi konuşacağız. Hocamızın farklı bir düşüncesi olursa da saygı duyarız. Çünkü hocam her ne kadar Samsunspor'u inanılmaz sevse de sosyal medya üzerinden  çok yıpratıldı. Hocamı korumak istedim ama benim de gücüm yetmiyor. Bana da saldırılar yapıldı. Zaten hocamda söyledi. Lig bittikten sonra otup konuşuruz. Kendisi kendi fikirlerini söyleyecektir" dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2021-05-13 21:50:36

Hoca samsunsporun başında kalmalı futbolcuları değiştirin o para diye 3 hafta adam gibi oynamayanları samsunsporu şmpiyonluktan edenleri bir an önce gönderin . samsunspora bundan iyi hoca gelmez .

Avatar
ilhan Dural 2021-05-13 21:25:30

sevgili dostlar herkese iyi bayramlar
sevgili başkan bugüne kadar en doğru kararları verdin. En iyi kararınızda Ertuğrul Sağlam gibi bir hocayla çalışmanız
aman başkan sen senol sakın hocayı bırakma 2. ligte sezon başındaki hocamız bile baskılara dayanamadı gitti Hocamız bu liglerin en kaliteli hocalarından biri
giderse kimi getirceksiniz Yazık etmeyin kariyerini Samsunspor için yok sayıp 2.ligde olan takımın başına gelmesi sizin ideallerinizi gördüğü içindir Gerçek Samsunlu taraftaronum gitmesini asla istemez ama bazı kafa avcılatı hocayı yemeye çalışıyor hocamızı yedirtme başkan ve gitmek istese dahi bırakma başkanım bize özellikle fıtbolu çok iyi bilenler herhafta takım yapıp sahaya süren hayal tacirlerine böyle adam gibi adam bir hocayı parçalattırmayın En iyi kararları alacağınız ümidiyle herkesi kucaklıyor sevgiler sunuyorum

Avatar
Cemalettin Özcan 2021-05-13 22:20:17

Süper lige çıksak ta cikmasakta Ertuğrul hoca ile yollar ayrılacak gibi görünüyor.

Avatar
Mutlu 2021-05-14 03:21:38

Baskanim ve Hocam unutmayin kotu soz sahibinindir . Fasatlik doner doner sabihini bulur. Siz bunlara takilmayin. Nekadar Samsunsunsporlu varsa bir okadar da dusmani var. Selam ve dua ile.

Avatar
Mete Karayel 2021-05-14 09:09:26

Ertuğrul iyi bir teknik adam bence takımın başında kalmalıdır.