banner388

Yıldırım, 'Bir değişim olmak zorunda. Bu ligde kalmak istemiyoruz' dedi. Seneye 1.Lig  ‘kurtlar sofrası’   gibi olacak 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Önümüzdeki sene TFF 1. Lig tam bir ‘kurtlar sofrası’ olacak. 4 tane Süper Lig’den takım gelecek. Alttan 3 güçlü takım gelecek. Bu sene 15 futbolcu ile sözleşmemiz bitiyor. Onlarla konuşup, sezon sonu kalacaklara teknik heyet karar verecek. Bir değişim olmak zorunda. Bu ligde kalmak istemiyoruz.

Yıldırım, 'Bir değişim olmak zorunda. Bu ligde kalmak istemiyoruz' dedi. Seneye 1.Lig  ‘kurtlar sofrası’   gibi olacak 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Önümüzdeki sene TFF 1. Lig tam bir ‘kurtlar sofrası’ olacak. 4 tane Süper Lig’den takım gelecek. Alttan 3 güçlü takım gelecek. Bu sene 15 futbolcu ile sözleşmemiz bitiyor. Onlarla konuşup, sezon sonu kalacaklara teknik heyet karar verecek. Bir değişim olmak zorunda. Bu ligde kalmak istemiyoruz.

21 Nisan 2021 Çarşamba 14:20
Yıldırım, 'Bir değişim olmak zorunda. Bu ligde kalmak istemiyoruz' dedi.  Seneye 1.Lig  ‘kurtlar sofrası’   gibi olacak 

Samsunspor Haber  - TFF 1. Lig’in seneye daha da zor olacağının altını çizen Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, “Samsunspor olarak bu ligi iyi tartamadık. İyi analiz edemedik. Erken konuştuk. Stres oluşturduk. Benim ve hocamızın şampiyonluk sözleri baskı oluşturmuş olabilir. Biz İsmail Uyanık’la geldiğimizde 2 senede Süper Lig’e çıkma projesi yapmıştık. İlk sene olmadı. Şimdi de bu sene burada olmazsa çok üzülürüm. Önümüzdeki sene TFF 1. Lig tam bir ‘kurtlar sofrası’ olacak. 4 tane Süper Lig’den takım gelecek. Alttan 3 güçlü takım gelecek. Bu sene 15 futbolcu ile sözleşmemiz bitiyor. Onlarla konuşup, sezon sonu kalacaklara teknik heyet karar verecek. Bir değişim olmak zorunda. Bu ligde kalmak istemiyoruz. Hedeften çok uzak değiliz ama ‘kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz’ lafıyla gittik bile bile Menemen’de Adana Demirspor’a avantajı verdik” şeklinde konuştu.

DEREBEYLİK KURAMAZSINIZ 

Kulüpte yaşanan olayları değerlendiren Başkan Yıldırım, “Oyuncular ve teknik heyetle toplantı yaptım. Futbolcularla kadro dışı bırakılanların kadro dışı nedenini konuştuk. 4 tane futbolcu hocayla konuştu, hocadan izin alıp Tuzlaspor maçı öncesi benle konuşmak istemişlerdi. Ben de ne konuşacağımızı sorduğumda 10 kişinin görüntülü konuşmak istediğini söylediler. Bu 4 futbolcu yanına yabancıları da alıp başkan bizi elebaşı görmesin diye düşünmüşler. Organizasyon süper. 150 ülkede dünya liderleriyle iş yapıyorum. Maden, enerji, liman gibi birçok alanda faaliyet yürütüyorum. Tüm yatırımlarımda pazarlık yapar, önceden çalışarak giderim. Futbolcular konuşmak istedikleri maddeleri bana sıraladılar. Esas mesele para. Taraftar 1 TL para vermiyor, birden hesap soran tarafa geçtiler. Patron benim, kulübün sahibiyim. Harcadığım paranın hesabını ben futbolculara sormuyorum ama millet soruyor. ‘Yediğin önünde yemediğin arkanda’, ‘paranız ödeniyor oynasanıza’ gibi söylemler futbolcularda stres oluşturdu. Toplantı günü futbolculara; Samsunspor’u diğer futbol kulüpleri gibi, dernek gibi görüyorsunuz. Samsunspor bir A.Ş. Bu kulübün patronu da başkanı da benim. İşlerin kötü gittiği şirketlerde işten adam çıkartılır ya da hesap sorulur. Kadro dışı bırakılan arkadaşlara da bu gözle baktık. Kadro dışı kalan 3 kişi, para konusunu konuşan 4 arkadaştan 3’ü. Kötü niyetli olsak 4’ünü gönderirdik, 3’ünü gönderdik. Kulüp içerisinde ‘derebeylik’ kurulmasına asla izin vermiyorum. Samsunspor’da da başı boşluk var. Ben rahatsızım, İsmail Erkanat vefat etti. İsmail Uyanık ayrıldı. Diğeri de finansa bakıyor. 5 yönetimin 4’ü yok. Baktım kararlar alınmaya çalışılıyor” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 21.04.2021 16:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2021-04-21 15:03:30

Sizi zamanla anlayacaklar Başkanım.
Simdi herkes eski yönetim sekline gore hareket ediyor.Samsun sporun bir A.S.olduğunu unutuyorlar.Taraftar da maddi konu da hesap soramaz sormamali.
Batmış bir kulübü ayağa kaldirdiniz ne cabuk unutuluyor.

Avatar
Sanayiünye 2021-04-21 23:17:10

Ünyeden selamlar Samsunspor çıksın statlar açılsın maça gelmek büyük takımları izlemek istiyorum.basarılar Samsunspor Yüksel başkanla superligede sampiyon görmek
Avrupa'da oynasın temenni ederim.

Avatar
Onur 2021-04-22 02:23:11

Taraftar maddi konularda hesap sormasın tamamda ertuğrul hocadan pirim için borç almak nedir samsunspor bu kadar mı aciz Bu muhabbetin arkasında başka birşeyler var. Takım eskişehir maçından beridir saçmalıyor taraftar bunun farkında süperlig fırsatını bu gibi sudan sebeplerle kaybedersek ayıp ben başka birşey demiyorum.