banner388

Yıldırım, Bakan Soylu'nun suç duyurusu sonrası ilk kez konuştu ... YANLIŞ ANLAŞILDIM

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sessizliğini bozdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi ile ilgili suç duyurusu sonrası yaptığı açıklamada; 'YANLIŞ ANLAŞILDIM' dedi. 

Yıldırım, Bakan Soylu'nun suç duyurusu sonrası ilk kez konuştu ... YANLIŞ ANLAŞILDIM

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sessizliğini bozdu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi ile ilgili suç duyurusu sonrası yaptığı açıklamada; 'YANLIŞ ANLAŞILDIM' dedi. 

02 Mayıs 2021 Pazar 11:09
Yıldırım, Bakan Soylu'nun suç duyurusu sonrası ilk kez konuştu ... YANLIŞ ANLAŞILDIM

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun isminin geçtiği açıklaması sonrası hakkında yapılan suç duyurusunun ardından kamuoyu açıklaması yaptı. Yıldırım yaptığı açıklamada, şunlarını söyledi: "Samsunspor olarak şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz TFF 1. Lig'de pandemi yasaklarına rağmen rakip takımların seyircili bir şekilde müsabakalara çıkmasına karşılık, Samsunsporumuzun müsabakalarına hiç bir şekilde seyirci alamayışımızın şaşkınlığını ve üzüntüsünü yaşamaktayız. 

BİZ NEDEN SEYİRCİSİZ OYNUYORUZ ?

30 Nisan 2021 tarihinde ani olarak katıldığım canlı yayında, taraftarlarımızın maçlara gelememesinin üzüntüsünü ve heyecanıyla, basın mensuplarının sorduğu 'Maçlarımıza niçin rakip takımlar gibi seyirci alamıyoruz?' sorusu üzerine, diğer takımların oynadıkları müsabakalarda sayın İçişleri Bakanımızın adının kullanılarak müsamaha gösterildiği hatta Adana Demirspor Kulübü Başkanı'nın Sayın İçişleri Bakanımızın manevi oğlu gibi görüldüğü, bu yüzden de yetkililerin bu hususlara göz yummuş olabileceği duyumlarını aldığımı belirterek, yanlış anlaşıldım. 

ÜLKEDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR

Pandemi yasakları sürecinde seyirci konusundaki olumsuzların önlenmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun, stadyumlara seyirci alınmaması konusunda yetkili mercilere yapmış olduğu yazılı tebligatlara rağmen, bazı illerde gerekli önlemlerin alınmamış olması, bizleri taraftarımız önünde zor duruma düşürmüştür. Benim amacım ve açıklamalarım Samsun ilimizde kurallara uyulup da bazı illerde uyulmaması sonucu, yaşadığımız mağduriyeti gündeme getirmek için yapılmıştır. 

KAMUOYUNUN TAKTİRİNE BIRAKIYORUM

Bütün ömrü terörle mücadele içinde geçen, ülkemizin birlik ve beraberliği adına gecesini gündüzüne katan sayın İçişleri Bakanımızın ve Emniyet Teşkilatımızın, yanlış anlaşılarak şahsım ve kulübüm üzerinden yıpratılmasına vesile olduğum için üzüntülerimi paylaşır, konuyu kamuoyunun takdirine sunarım. Yüksel Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanı Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemal Uğurtay 2021-05-02 14:18:51

Sn. Yıldırım, özür dilemenize gerek yok. AKP il başkanımız açıklama yaptı.Maçtan önce stadları boşaltılmış! Bir de Samsunlu'larla alay ediyor AKP il başkanı. Yahu İstiklal marşı okunuyor. Kimi kandırıyorsunuz. Tüm ülkeyi kandırıyorsunuz. Bari hemşerilerinizi kandırmayın.!

Avatar
Serdar 2021-05-02 13:45:46

Onlara yasak yok bize var böyle bir ülkede yasiyoz pandemi var derler kendileri sokakta gezerler bizi eve tikarlar oy gelmeye gelince kapi kapi gezerler

Avatar
ali cakir 2021-05-02 14:15:26

BASKAN BASKAN YANLIS ANLADIK BIZ IKINIZIDE SIYASET YAPMAYIN HERKES KENDI ISINI YAPSIN

Avatar
Ali 2021-05-02 11:17:38

Çok konuşuyorsunuz sayın Başkan kendi hatalarınızı başkanlarınıza mahalediyorsunız çok konuşan çok hata yapar gereksiz konuşur siz bence takımı bu hala bu kadar parayla kim bu hale getirdi hata nerde onu araştırın bu işler değil sizin işleriniz çok paranız olabilir ama Klüb iyi yönetilmiyor transferlerin durumu belli siz bunların hesabını sorun sayın Başkan

Avatar
Ali61 2021-05-02 11:37:04

Bu tur polemiklere koca bakani dahil etmek yakisiksiz ulkenin daha buyuk sorunlari varken ve bunlarla ugrasirken...

Avatar
Ali Aldemir 2021-05-02 15:43:46

Başkan sen önce iki maçın birisini cezalı olarak tribünde geçiren Fatih Terim bozuntusu Ertugrul'a Samsunspor'u anlat ve sonra da kulağından tuttuğun gibi kapının onune köy.

Avatar
Serhat demir 2021-05-02 23:26:38

Böle bi Adaletsizlik Olmaz Bu Butü Insanliğa yapilmis biseydir insanlar evine kapanacak ama bu insanlar sokakta cirit atcak emniyetinde bundan haberi olmicak nasıl bi adalet bu sayın bakanım sizin herşeyden haberiniz olur bundan olmadımı umursuzca konusma gereği bile duymuyorsun.

Avatar
Hüseyin 2021-05-03 00:20:16

Başkan geri vites yapmış. Sen 2 rakibinede evinde yenildin.bu kadar imkana rağmen sonuç ortada.ertugrul la 5 yillik imza atıldığında inanın çok gülmüştüm. Çünkü bu ülkede kim 5 sene üst üste aynı takımı çalıştırmis?hoca bu sene yanılmıyorsam 4 kere kırmızı kart görüp takımı yalnız bıraktı. Sonuç olarak "at sahibine göre kisnermis"...9 kişi 10 kişi maç oynadık be.pozisyonlari hatırlayın resmen karate kungfu yaptı samsunsporlu futbolcular...