banner388

Yıldırım: Artık bıçak  kemiğe dayandı 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Artık futbolcularda biliyor bıçak kemiğe dayandı bunun artık affedilecek bir tarafı da kalmadı. Çünkü 6 maçın bizi şampiyon yapma garantisi yok. Hele 5 maçın hiç yok. O zaman biz 7 de 7 yapmak zorundayız. Zoru başaracağız" dedi.  

Yıldırım: Artık bıçak  kemiğe dayandı 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Artık futbolcularda biliyor bıçak kemiğe dayandı bunun artık affedilecek bir tarafı da kalmadı. Çünkü 6 maçın bizi şampiyon yapma garantisi yok. Hele 5 maçın hiç yok. O zaman biz 7 de 7 yapmak zorundayız. Zoru başaracağız" dedi.  

27 Mart 2021 Cumartesi 11:45
Yıldırım: Artık bıçak  kemiğe dayandı 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı bir televizyon programında ligin kalan bölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Samsunspor olarak son 7 maçta işlerini şansa bırakmak gibi bir düşüncelerinin olmadığını üzerine basa basa ifade eden kırmızı beyazlı ekibin başkanı Yıldırım, zoru başaracaklarını ve isimlerini Süper Lig'e yazdıracaklarını belirtti. Tvibu Spor'da konuk olduğu programda Başkan Yıldırım, şunları söyledi; 

İŞİMİZİ ŞANS BIRAKMAYACAĞIZ

"İşimizi şansa bırakmak istemiyoruz. tamamen kontrol elimizde sahaya hükmeden biz bitti demeden maçın bitmeyeceğini söyleyecek bir tavır içinde bir yönetim şeklinde oynayacağımızı söylemek istiyorum. Artık futbolcularda biliyor bıçak kemiğe dayandı bunun artık affedilecek bir tarafı da kalmadı. Çünkü 6 maçın bizi şampiyon yapma garantisi yok. Hele 5 maçın hiç yok. O zaman biz 7 de 7 yapmak zorundayız. Zoru başaracağız. Play offları hiç aklımıza bile getirmiyoruz. Ama ni olursa olsun Samsunspor bu sezon Süper Lig'e çıkacaktır". 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2021-03-27 14:52:35

Başkanım bizler size ve Takımımıza guveniyoruz. Bu saatten sonra asla mac kaybetmememiz gerekiyor,hatta beraberlik bile istemiyoruz.
İnşAllah basaracagiz

Avatar
Misafir 2021-03-28 08:42:15

Başkanım sonuna kadar haklısınız... Hakemlerin Samsunspora kartları kullanırken en üst limitten kullanıyorlar.. Örneğin sözü uyarı yerine sar kart... Sarı kart yerine direkt kırmızı kart kullanıyorlar.... Ancak.... Bir çift sözümde Topçulara.. Çok gereksiz yere kart görüyorlar.. Biraz daha sakin olamazlar mı?

Avatar
Ahmet gonca 2021-03-27 23:39:21

Ah başkanım ah kulağı kesilecek adam cokkkk ta meydan boş herkes dabala ins başkan ama zor bu tskimla

Avatar
Necat zengin 2021-03-28 09:56:58

Sayın cesur yürekli yıldırım başkanım sen elinden gelenin en iyisini yaptın istenilen futbolcular alındı.hata burada önce hocamızda ve futbolcuların ruhsuz oluşları uyur gezer yavaş futbol oynamaları inşAllah süper lige çkarız ama bu hocayla bu futbolcularlan zor görünüyor bunca avantaj geldi bu hocamız beceremedi

Avatar
Ahmet Gündoğdu 2021-03-28 12:27:37

Bu sorumsuz futbolcularla mı? Şampiyon Luk oyuna karakter koyan futbolcularla olur.2 haftada 4 kırmızı kart alan futbolcularla olmaz.Kendimizi kandırmayalım.

Avatar
Kuzey55 2021-03-28 13:38:31

Başkanım sizin arzunuzun,isteğinizin yarısi takımda olsaydı şuan en az 5 paun farkla liderlik,biz değil diger takımlar düşünmek zorunda kalırlardı.Saygilar..

Avatar
EREN 2021-03-30 11:25:56

samsunsporun tek yapamadığı masabaşını parsellemiş gs ve ts lerin entrikalarına engel olamaması çok zor bir kırkayaklık işi ama bunu başarabilirse samsun camiası(ki bu lobi de mutlaka ts etkisi vardır) sayın başkanın sözettiği avrupa başarıları bile gerçekleşir mutlaka..HELE Kİ AVRUPA FUTBOLUNDAKİ BU GERİLEME BİRAZ AKILLI DERLİ TOPLU SAMSUN GİBİ BİR TAKIMI AVRUPA ŞAMPİYONU YAPAR MUTLAKA