banner388

Yeter Artık Osman Özköylü!

Kulübede iki stoper otururken Adiloviç'e neden şans verilmiyor?

Yeter Artık Osman Özköylü!

Kulübede iki stoper otururken Adiloviç'e neden şans verilmiyor?

11 Mart 2017 Cumartesi 19:41
Yeter Artık Osman Özköylü!

Samsun Haber- Mutlaka kazanmak zorunda olduğu bir müsabakada kulübede iki stopere yer veren Samsunspor Teknik Direktör Osman Özköylü'nün ligi tanıyan ve başarılı olacağına kesin olarak bakılan forvet Eldin Adiloviç'i tribünde oturtması kafaları karıştırdı.

BU NE DEMEK OLUYOR ?

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'nün Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasındaki oyuncu tercihleri taraftarları çileden çıkardı. Gaziantep maçında kulübede N'Diaye ve Fatih Kılıçkaya'yı oturtan Teknik Direktör Osman Özköylü, mutlak kazanmak zorunda olduğu bu müsabakada forvet Eldin Adiloviç'i 18 kişilik kadroya almaması kafaları karıştırdı.

TARAFTARIN SABRINI ZORLUYORSUNUZ

Sakatlığı tam olarak geçmemesine rağmen Vedat Boray'ı oyuna alan ve bu futbolcuyu sadece 17 dakika sonra yeniden oyundan alan Teknik Direktör Özköylü'nün bu tutarsız davranışları taraftarları da iyiden iyiye kızdırmaya başladı. Kapalı savunma karşısında hiç bir üretkenlik gösteremeyen kırmızı beyazlı oyuncular, büyük bir avantajı da ellerinin tersiyle itmiş oldu.

Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 11.03.2017 19:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.