banner388

Yakaladın mı atacaksın 

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Yakaladığınız pozisyonları deplasmanda atamazsanız mağlup olursunuz. Bugün mağlup olduk. Mücadele anlamında çok mücadele ettik. Sadece kapanan bir takıma karşı oynadık. Buradan çıkartacağımız çok dersler var." dedi

Yakaladın mı atacaksın 

Teknik direktör Mehmet Altıparmak, "Yakaladığınız pozisyonları deplasmanda atamazsanız mağlup olursunuz. Bugün mağlup olduk. Mücadele anlamında çok mücadele ettik. Sadece kapanan bir takıma karşı oynadık. Buradan çıkartacağımız çok dersler var." dedi

29 Ağustos 2021 Pazar 11:00
Yakaladın mı atacaksın 

Samsunspor teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Kocaelispor maçından çıkartacakları çok ders olduğunu söyledi. Deneyimli teknik adam, "Oyun anlamında gerçekten çok kötü bir saha zemininde oynadık. Yürürken bile ayağınıza bir şeyler olabilirdi. Bu kadar kötü zeminde oynayan iki takımın oyuncularını da tebrik ediyorum. Özellikle oyunun sonlarından Barış Başdaş’ı oyuna alarak havadan oyunu kurtarmaya gittik. Ama olmadı. Yakaladığınız pozisyonları deplasmanda atamazsanız mağlup olursunuz" dedi. 

YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ

Teknik direktör Altıparmak, "Bugün mağlup olduk. Mücadele anlamında çok mücadele ettik. Sadece kapanan bir takıma karşı oynadık. Buradan çıkartacağımız çok dersler var. Çünkü ligde çok fazla bu tür sayıda maç oynayacağız. Deplasmanda bu kadar takımını iten ve oyunda tutan bir taraftara karşı oynadık. Böyle maçları nasıl oynayacağımızı, ne yapmamız gerektiğini daha fazla çalışacağız. Rakibe karşı daha fazla mücadele edeceğiz. Bu maçtan dersler çıkartıp yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2021-08-29 12:24:39

Bolivya,Burak ve Biraz da Kaptan Yaşının haricinde sahada futbol oynayan kimse yoktu.
Mehmet Akgün gibi bir kurtarıcı iz olursa olacağı da budur.Mehmet akyuz Kubilayin yarısı kadar bir futbolcu olamaz.Keske satılmasını.

Avatar
Mutlu 2021-08-29 13:37:46

Kaliteli transfer yapacaksin hocam kaliteli. Sampiyonluk hedefi olan takim, Superlig dekok sokturecek takimi bu ligin basinda kurar, hedefine ulasir ve super lig icin bir kac takviye yapip hal hazir oturmus bir takim ile yoluna devam ederdi. Sayin baskanimiz hep transerlerin pahali oldugu icin sikayet edip sebeb gosterir, peki kos koca bir sezona bosuna harcanan paralarina yazik deyilmi ?? Assagi yokari tum takimi gonderdiniz ?? Biraz daha kesenin agizini acip iyi transferler yapip simdi super ligde olacakdik daha karli olmazmiydi ?? Ben 1983 yilinda bir Yahudin yaninda calisiyordum, onun bir sozu vardi hic unutamiyacagim, oda Mutlu derdi kisi var parayi cop yapar, kisi var copu parayapar Vesselam.

Avatar
mustafa 2021-08-29 13:40:54

BU Zeminde bukadar olur , kapanan takımla oynamak zor , ligin başı normal bunlar bundan sonra daha iyi olacaktır takım SAMSUNSPOR

Avatar
55555555 2021-08-29 17:12:09

Jejegibi bir toparlayıcı olmalı.bide gol atacak biri

Avatar
Murat Saglam 2021-08-29 15:03:17

Bu yenilgi erkenden havaya girmemiz açısından iyi oldu. Fena da oynamadık. Ancak orta yapılıyor birisi kaleciye "çıkma" diye bağırıyor sanki. Şu kaleci hocalarını uyarın.

Avatar
Evet kocaeli yakaladi ve atti. 2021-08-30 09:24:40

Daha çok böyle deplasmanlardan eli boş döneriz. Sonrada avunuruz. Iyi oynadik adamlar kazandı. Deriz. Bu sene play off bile hayal...