banner388
banner390
banner410
banner408

Veli Çetin resmen Samsunspor'da 

Son olarak Göztepe'de oynayan 1.92'lik dev stoper Veli Çetin resmen Samsunsporlu oldu. Çetin, kırmızı beyazlı ekip ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

banner269

Veli Çetin resmen Samsunspor'da 

Son olarak Göztepe'de oynayan 1.92'lik dev stoper Veli Çetin resmen Samsunsporlu oldu. Çetin, kırmızı beyazlı ekip ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. 

16 Ocak 2020 Perşembe 17:32
Veli Çetin resmen Samsunspor'da 

Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal'ın katılımı ile Veli Çetin kırmızı beyazlı renklere bağlandı. 

BÜYÜK KATKISI OLACAK 

İmza töreninde açıklamada bulunan Aztopal, "Şampiyonluklar yaşamış, yaşına göre son derece deneyimli bir kardeşimizi kadromuza kattığımız için mutluyuz. Veli’nin bu seneki hedeflerimize ulaşmamızda bize büyük katkılar vereceğine inanıyorum. Kendisine hoş geldin diyor başarılar diliyorum” diye konuştu. 

SAMSUNSPOR SÜPER LİGİ HAK EDİYOR

Yılport Samsunspor'a geldiğinden dolayı oldukça mutlu olan Veli Çetin, "Samsunspor, Süper Ligi hak eden bir takım. Ben buraya şampiyonluk yaşamak için geldim. Burada elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Takımda tanıdığım arkadaşlarım olduğun için uyum sorununu hızlı bir şekilde aşacağıma inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HAYIRLI OLSUN. MAŞALLAH. 2020-01-16 20:04:13

DOĞRU BİR TERCİH OLDUĞUNU VE KIYMETİNİ ŞAMPİYON OLUNCA HERKES DAHA İYİ ANLAR.

Misafir Avatar
Ahmet gonca 2020-01-16 21:03:42 @HAYIRLI OLSUN. MAŞALLAH.

Hoş geldin kardeşim anlı şanlı formayı gururla taşıt ağını biliyoruz rabbim sakatlık olmadan hayırlı şampiyonluk diliyorum tekrar hoş geldin veli kardeş

Beğenmedim! (0)
Avatar
Metin55 2020-01-17 07:22:37

Veliyi Menemensporda oynarken takip edebiliyorduk.Çok çalışkan yetenekli bir oyuncu bazı maçlarda ileriye çıkarak Goller attığını ve atıttırdığı maçlar oldu.Samsunspora faydalı olacaktır.İyi Transfer Samsuna gelmesine çok sevindik.Kendisine ve Samsunspora başarılar dileriz.