banner388

Ve kral geri döndü... GOLCÜ  SAHNEDE 

Kırmızı beyazlı ekibin usta forveti Tomane, Keçiörengücü karşısında ki muhteşem futbolunu golle taçlandırdı. Samsunspor taraftarı, Portekizli futbolcuya maç sonunda ayakta alkışladı. 

Ve kral geri döndü... GOLCÜ  SAHNEDE 

Kırmızı beyazlı ekibin usta forveti Tomane, Keçiörengücü karşısında ki muhteşem futbolunu golle taçlandırdı. Samsunspor taraftarı, Portekizli futbolcuya maç sonunda ayakta alkışladı. 

13 Eylül 2021 Pazartesi 10:15
Ve kral geri döndü...  GOLCÜ  SAHNEDE 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un usta golcüsü Tomane geri döndü. Yaşadığı ciddi sakatlık sonrası yavaş yavaş eski formuna ulaşan kırmızı beyazlı ekibin yıldız oyuncusu, dün akşam oynanan Keçiörengücü maçındaki görüntüsüyle herkesin büyük beğenisini kazandı. Sahada basmadık yer bırakmayan özellikle ikili mücadelelerdeki güçlü görüntüsü ve gol yollarındaki çalışkanlılığıyla spor otoritelerinden tam not alan Portekizli forvet attığı golle takımının kazanmasında büyük rol üstünlendi. 

DUYGU DOLU ANLAR 

Gol sevincinde duygu dolu anlarda yaşayan kırmızı beyazlı oyuncuyu takım arkadaşları tebrik etti. Teknik direktör Mehmet Altıparmak'ın taraftara alkışlatmak için oyunun bölümlerinden sahadan aldığı Tomane'ye kırmızı beyazlı taraftarlarda ayakta alkışladılar. Maç sonunda teknik direktör Mehmet Altıparmak, günün kahramanları Hasan Kılıç ve Tomane hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Samsunspor teknik direktörü Altıparmak'ın maç sonunda yaptığı o açıklama; 

ALTIPARMAK NE DEDİ ? 

“Maçın geneline baktığımızda çok pozisyona girdik. Özellikle Tomane’nin gol atması, 3-4 tane pozisyona girip çok iyi oynaması, Hasan’ın gol atması bizim için çok anlamlıydı. İç sahada oynadığımız oyunlarda taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bize inanılmaz bir coşku kattılar. Oyuncularım da oyunun çoğu bölümünde o coşkuya oynadıkları futbolla cevap vermeye çalıştılar. Özellikle maçın ikinci yarısını neredeyse yine tek kaleye çevirdik. Rakibin kontra ataklarla geleceğini biliyorduk”.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.