banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Osman Kaymak Samsunspor düşmeyecek

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor’un kümede kalma mücadelesini kazanacağına inandığını söyledi.

banner269

Vali Osman Kaymak Samsunspor düşmeyecek

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor’un kümede kalma mücadelesini kazanacağına inandığını söyledi.

27 Mart 2018 Salı 15:34
Vali Osman Kaymak Samsunspor düşmeyecek

Samsunspor HaberSamsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor’un kümede kalma mücadelesini kazanacağına inandığını söyledi. Bu konuda var güçleriyle takımlarının yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyleyen Vali Kaymak, “Samsunspor inşallah küme düşmeyecek” dedi.

 
VALİ KAYMAK DESTEK İSTEDİ 

Samsunlu iş adamlarına bir kez daha çağrıda bulunan Vali Kaymak, “Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz. Başlattığımız Samsunspor’a yardım kampanyası belirli bir aşamaya gelerek takıma maddi destek sağladı” diye konuştu. 

SÜPER LİG’İ İSTİYORUZ

Vali Kaymak sözlerini şöyle tamamladı; Biz bu yardımların devam etmesinden yanayız. Samsunspor küme düşerse şehirde küme düşer. Biz bunun olmasını istemiyoruz. O yüzden Samsunspor’a şehrin sahip çıkması gerekiyor. Samsun büyük bir şehir ve bu şehrin takımının gerçek olması gereken lig ise Süper Lig olmalıdır”.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
metin 2018-03-27 18:32:48

Sayın Valim, Samsunsporun Adanademir maçında bal gibi golu Hakem tarafından verilmedi. Bolu maçında net iki penaltısı verilmedi. Hakemlere verilen bir talimat var Samsunsporu kesin olarak küme düşürün. Bu talimatı hangi siyasetci Fedarasyona Mhk.ya aldırdı siz onu biliyormusunuz. Bu durumda Samsunspor nasıl kurtulacak çok ama çok zor. Bakın Trabzon bölgesi hakemi Abdullah yılmazı dinleyin ona kim nasıl ne talimat ne baskı yaptı neden Hakemliği bıraktı işte bu işler aynen böyle oluyor.

Avatar
rmz 2018-04-05 11:59:10

sayın valim inşeAllah ama çok zor elazığ maçı hariç ruh yok futbolcularda metinim futbolcular öyle oynasınlarki hakeme rakip takımın lehine fırsat vermesinler ruh yok ruh