banner388

Vali Kaymak'tan Samsunspor uyarısı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'a destek olunması konusunda kamu kurum ve kuruluşları, işadamları, sivil toplum kuruluşları, Samsunsporlu taraftarlar ve tüm Samsunluları bir kez daha duyarlı olmaya davet etti.

Vali Kaymak'tan Samsunspor uyarısı

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'a destek olunması konusunda kamu kurum ve kuruluşları, işadamları, sivil toplum kuruluşları, Samsunsporlu taraftarlar ve tüm Samsunluları bir kez daha duyarlı olmaya davet etti.

12 Ocak 2018 Cuma 10:31
Vali Kaymak'tan Samsunspor uyarısı

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'a destek olunması konusunda kamu kurum ve kuruluşları, işadamları, sivil toplum kuruluşları, Samsunsporlu taraftarlar ve tüm Samsunluları bir kez daha duyarlı olmaya davet etti. İşin ciddiyetinin herkes tarafından bilinmesi gerektiğinin altını çizen Vali Kaymak, "Futbolcularımızın kalan paralarının ödenmesi ve transfer tahtasının açılabilmesi için acil olarak maddi desteğe ihtiyacımız var" diye konuştu.

TAHTAYI AÇTIRMAK ZORUNDAYIZ

En kısa sürede şehirde bir hareketliliğin başlaması gerektiğini belirten Samsun Valisi Kaymak'ın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama ise şu şekilde; Valimiz Sayın Osman Kaymak ile Samsunsporlu futbolcular arasında 9 Ocak tarihinde bir görüşme yapıldı. Bu buluşmada alacağı olan futbolculara ilk etapta  %50 oranında ödeme yapılması,  kalan alacakları için oluşturulacak bir plan doğrultusunda önümüzdeki günlerde ödeme yapılması ile ilgili teklifte bulunulmuştu.

HAYDİ SAMSUN TAKIMINA SAHİP ÇIK

Bu görüşme sonucunda teklifi kabul eden, Ahmet Burak Solakel, Ahmet Cebe, Ercan Yazıcı, Furkan Köse ve Göksu Türkdoğan'a alacaklarının % 50’si, Erkam Reşmen ve Kenan Karışık’a ise alacağının tamamı ödenmiştir. Ancak futbolcularımızın kalan paralarının ödenmesi ve transfer tahtasının açılabilmesi için acil olarak kamu kurum ve kuruluşlarımızı, işadamlarımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, Samsunsporlu taraftar camiasını ve tüm Samsunluları bir kez daha duyarlı olmaya davet ediyor, Samsunspor takımımızı aktif hale getirebilmemiz konusunda yardımlarınızı bekliyoruz".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 5561 2018-01-12 11:27:45

Sayın valim gayretinizi ve enerjinizi daha faydalı alanlarda değerlendirseniz daha iyi olmaz mı

Avatar
sms 2018-01-12 11:45:42

tam bir başkan

Avatar
Hasan Mete 2018-01-12 11:47:01

taşıma su ile değirmen dönmüyor valimiz çok yalnız kaldı yardım etmesi gerekenler yardım etmiyor bu kesim samsunun ligden düşmesini istiyor düşsünde kurtulsunlar bu durumda samsunspor faliyetlerini durdurup kulubu resmen kapatalım

Avatar
Halil AKKUŞ 2018-01-13 23:05:42

Başakşehir' in ne geliri ne seyircisi ne futbolcu tarlası var; ama aldığı futbolculara bak...En son arda turan...??? Bu değirmenin suyu nereden geliyor acaba...??? O suyun kaynağından birkaç kova şu da Samsunspor için doldurulamaz mı ....??? Galip ÖZTÜRK ne güne duruyor, niçin öneri/teklif sunulmuyor acaba....yoksa bilmediğimiz başka şeyler mi var ortada...