banner388

Vali Kaymak'tan Samsunspor'a ziyaret

Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Samsunspor’u ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Vali Kaymak'tan Samsunspor'a ziyaret

Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş Samsunspor’u ziyaret ederek teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

03 Ağustos 2017 Perşembe 20:03
Vali Kaymak'tan  Samsunspor'a ziyaret

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak ve AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsunspor’u ziyaret etti. Ziyarette Samsun Adalet Komisyonu Başkanı Kemal Alver, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk'te yer aldı. Kulüp Başkanı Erkurt Tutu ve yöneticiler tarafından kapıda karşılanan Vali Kaymak, Nuri Asan Tesisleri'ni gezdi. 

BU ŞEHİR SİZE GÜVENİYOR

Daha sonra Vali Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile beraberindekiler daha sonra takımın antrenman yaptığı sahaya yürüdü. Burada kırmızı beyazlı ekibin antrenmanını bir süre takip eden Vali Aksoy ve Samsun Milletvekili Köktaş, daha sonra teknik ekip ve futbolcularla bir araya geldi. Vali Kaymak, takıma hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi; 

TUTU TEŞEKKÜR ETTİ

"Samsun şehri sizlere güveniyor. Bu şehir herşeyi ile Süper Lig'i hak ediyor. Hep beraber el ele verip bu sezonun sonunda mutlu sona ulaşmak için herkes üzerine düşeni yapmalı. Bizlerde sizlerin her zaman yanınızda olacağız." Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu ise Vali Kaymak ve AK Parti Samsun Milletvekili Köktaş başta olmak üzere tüm misafirlerine teşekkür etti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 03.08.2017 20:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.