banner388
banner390
banner410
banner408

Vali Kaymak SAMÜ'de 

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

banner269

Vali Kaymak SAMÜ'de 

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi.

21 Ocak 2020 Salı 19:41
Vali Kaymak SAMÜ'de 

SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı makamında ziyaret eden Samsun Valisi Osman Kaymak daha sonra yabancı öğrencilerle bir araya geldi.

Samsun Valisi Osman Kaymak, SAMÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı Samsun Üniversitesi Merkez Rektörlük Ofisinde bulunan makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Aydın, üniversitenin bölümleri, akademik çalışmaları, öğretim üyesi ve öğrenci sayıları ile ilgili Vali Kaymak’a bilgi verdi.

Ziyaretten sonra Vali Kaymak, yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim gördüğü Türkçe ve Yabancı Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinde öğrencilerle sohbet etti.
Rektör Aydın, valilik ile birlikte birçok konuda ortak projeler hayata geçirmek istediklerini ifade ederek Vali Kaymak’a samimi bir havada geçen nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Samsun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selahattin Kaynak ve Genel Sekreteri Doç. Dr. Salih Kesgin de ziyarette hazır bulundular.

Anahtar Kelimeler:
SamsunOsman Kaymak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sayın valim prof.dr.üstün dökmen hocamızı samsunspora getirin. 2020-01-21 23:14:55

Bir günlük takimdaşlik ve birlik beraberlik semineri versin.saygilar.

Avatar
melis 2020-01-22 10:44:27

sayın valimiz gercekten halk ınsanı samslu olarak tanımadan sevdık adam gıbı adam Allah yolunu acık etsın