banner388

Vali Kaymak başarı diledi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'ndaki antrenmanını izleyerek, Pazar günü oynayacakları İstanbulspor maçında futbolculara başarılar diledi.

Vali Kaymak başarı diledi

Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'ndaki antrenmanını izleyerek, Pazar günü oynayacakları İstanbulspor maçında futbolculara başarılar diledi.

06 Nisan 2018 Cuma 22:55
Vali Kaymak başarı diledi

Samsunspor Haber - Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunsporlu futbolcu ve teknik ekibe Pazar günü oynanacak İstanbulspor karşılaşması öncesinde başarılar diledi. Kırmızı beyazlı ekibin bugün Yeni 19 Mayıs Stadı'nda yaptığı çalışma sırasında ziyaret eden Samsun Valisi Kaymak, "Samsun halkı ve bizlerin size olan güveni sonsuz. Biliyoruz ki; Pazar günü İstanbulspor karşılaşmasında sahadan galibiyet ayrılmak için elinizden geleni yapacaksınız" dedi. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Samsun Valisi Osman Kaymak, "İnşallah hep beraber el ele verip, İstanbulspor karşısında alacağımız üç puanlı sıralamada rahat bir konuma gelmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçte ve kalitede bir takım olduğunuzu biliyoruz. Bizler her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizlerin yanınızda olacağız. Taraftarımızında desteği çok önemli. Pazar günü herkesi Samsun 19 Mayıs Stadı'na bekliyoruz" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2018-04-07 11:23:09

Bir çok takımda maddi sıkıntılar Samsunspordan daha fazla ama Denizli-Adanademir-Balıkesir-Ankaragücü-Elazığ bu takımın oyuncuları can siper hane oynuyorlar maç kazanıyorlar bizimkilere 300 milyar galibiyet primi veriliyor ama yine oynamıyorlar bunun anlamı şudur. Biz gerekeni Gaziantepte bu takımı düşürerek yaptık siz neden anlamıyorsunuz.Bu takım düşerse kimseye bir lira dahi ödenmesin yetkisi var Kayyum bu kulubun tüm faliyetlerini durdurup tüm Liglerden çekildiğini açıklasın bu takım düştüğünde zaten kimse bu takıma bir lira yardım etmez Malatya gibi yeniden şehrin taraftarın desteği ile sıfırdan bir takımla 5 yılda süper lige çıkarız.

Avatar
samsun5555 2018-04-07 08:59:43

besimi kov valim