banner388

Uyar, 'menajerlik' iddialarına yanıt verdi...

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, sosyal medyada özellikle altyapıda aşama kaydeden oyuncuların başka takım menajerlerine yönlendirilmesiyle ilgili haberlere cevap verdi. 

Uyar, 'menajerlik' iddialarına yanıt verdi...

Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, sosyal medyada özellikle altyapıda aşama kaydeden oyuncuların başka takım menajerlerine yönlendirilmesiyle ilgili haberlere cevap verdi. 

22 Nisan 2021 Perşembe 21:14
Uyar, 'menajerlik' iddialarına yanıt verdi...

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Futbol Akademi Direktörü Yücel Uyar, sosyal medyada özellikle altyapıda aşama kaydeden oyuncuların başka takım menajerlerine yönlendirilmesiyle ilgili haberlere cevap verdi. Kulübün medya departmanına açıklamalarda bulunan Uyar şunları söyledi; Sosyal medyada çıkan yalan ve dedikodu haberlere cevap vermek zorunda kalıyoruz. Süper lige çıkma heyecanı yaşadığımız bu günlerde böyle yanlış haberlerle size açıklama yapmak zorunda kalmak gerçekten üzücü bir durum. Maalesef bunları sıkça yaşamak zorunda kalıyoruz. 

GENÇLERİMİZ GÜVENDE 

Yılport Samsunspor Kulübü sezon başında Futbol Akademi Başkanı Rahmetli Mustafa Kemal Erkanat, Genel Menajerimiz Mustafa Aztopal ve benim bulunduğum toplantıda şöyle bir karar alındı. Akademimiz de yetişen genç oyuncularımızın geleceğini planlarken onların ve kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda menajerlik yetkilerini kulübümüzün belirleyeceği güvenilir bir şirkete verilmesi oyuncularımızın gelecek planlarının daha sağlıklı olacağı düşünülmüştür.

ANTRENÖRÜMÜZ BÖYLE BİR ŞEY YAPMADI

Sosyal medyada bahsi geçen olay Trabzon’dan bir menajerin 2 oyuncumuzdan yetki istemesi, hem oyuncuların hem de velilerin bize iletmesi ile gündemimize gelmiştir. U17 kategori Antrenörümüz Mahir Yatkın oyuncular ve velilerinden aldığı bilgiyi tarafımıza iletmiş biz de kesinlikle imza vermemelerini kulübümüzün farklı bir planlama yaptığını hem oyunculara hem de velilere anlattık. Şu anda Akademimizden hiç bir oyuncu herhangi bir şirkete temsil yetkisi vermemiştir. Olayda adı geçen antrenörümüz bizim bilgimiz dışında hiçbir yönlendirme ve davranışta bulunmamıştır.

Anahtar Kelimeler:
SamsunSamsunsporYücel Uyar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İdris gece 2021-04-23 05:03:24

Selamlar büyük ve hedefi olan bir kulüp doğruyu ve planlamayı iyi yapar akademiyi ve alt yapıyı yönetmek hem zor bir okadarda güzeldir başarılar Samsun sporum

Avatar
Kavak 55 2021-04-23 08:15:31

Yine mi Trabzon ?? Arkadaş şimdi de genç yeteneklerimize mi göz diktiniz ?

Avatar
Sinan Akdağ 2021-04-23 23:00:58

Ne anlatıyorsun sen Yücel bey? 2,5 senedir bir tane altyapı oyuncusu kazandiramadığın gibi olanlarıda yok ettiniz.

Avatar
Gurbetteki Bafralı 2021-04-24 12:16:35

Genç yeteneklerimizi yok pahasına elden çıkarmayalım.. Her kulüp kendi çıkarlarını gözetiyor. 50 bin 100 bin dolar karşılığı elden çıkarılan oyuncular, gityikleri kulüpten milyon dolarlar karşılığında başka kulüplere gidiyor. Lütfen dikkat.