banner388
banner390
banner410
banner408

Uyanık: Yılport Samsunspor eze eze kendi ligine çıkmalı! Kırmızı alarm verdik

Yılport Samsunspor’un efsane Başkanı İsmail Uyanık, “Geçen sezon ‘bu ligde misafiriz. Nasıl olsa çıkarız’ dedik ama öyle olmuyormuş. 14 puanımız hakem kararları ile gasp edildi. Samsunspor eze eze kendi ligine çıkmalı. Kırmızı alarm verdik” dedi.  

banner269

Uyanık: Yılport Samsunspor eze eze kendi ligine çıkmalı! Kırmızı alarm verdik

Yılport Samsunspor’un efsane Başkanı İsmail Uyanık, “Geçen sezon ‘bu ligde misafiriz. Nasıl olsa çıkarız’ dedik ama öyle olmuyormuş. 14 puanımız hakem kararları ile gasp edildi. Samsunspor eze eze kendi ligine çıkmalı. Kırmızı alarm verdik” dedi.  

18 Eylül 2019 Çarşamba 12:32
Uyanık: Yılport Samsunspor eze eze kendi ligine çıkmalı! Kırmızı alarm verdik

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’un efsane başkanı  İsmail Uyanık, FOTOMAÇ 10 Numaradan gazeteci Mecit Coşkun’a samimi açıklamalarda bulundu. Samsunspor gibi bir spor şehrinin TFF 2.Lig’de olmasının kabul edilemez olduğunu belirten Uyanık, “Geçen sezon bu ligin acemiliğini yaşadık. İyi bir kadromuz vardı, favoriydik ama maalesef antrenör anlamında demek ki doğru seçimler yapamadık” dedi. 

HER LİGİN BİR ZORLUĞU VAR 

‘Samsunspor’un bu ligde ne işi var’ ağlısı ile hareket ederek yanlış yaptıklarını sözlerine ekleyen Uyanık Başkan, “Oysa her ligin kendi içinde zorlukları var. Bu nedenle geçen sezon istediğimizi elde edemedik. Ancak bu yıl doğru hamleleri yaptığımızı düşünüyoruz. İrfan Buz hoca ile başarılı olacağız. Tabii ki şu anda bir harbin içindeyiz. Kırmızı alarm durumundayız. Bu takım hak ettiği lige eze eze çıkacaktır diye düşünüyorum. Her ne kadar tecrübeli olsak da sonuçta 1.lige çıkamadık” dedi.  

OYUNLAR OYNANIYOR 

Hakemlerden dert yanan Uyanık şöyle konuştu; Geçtiğimiz sezon 14 puanımız gasp edildi. Hakem hataları ile 14 puan kaybettik. ‘Biz Samsunspor’uz nasıl olsa hallederiz. Hakemleri de yeneriz’ dedik geçtik ama canımız çok maçta yakıldı. Biz bu hataların hepsini CD haline getirdik ve TFF’ye ilettik. Tabii hiçbir ses seda çıkmadı. Ayrıca bu ligde başka oyunlarda oynanıyor. TFF 2.Lig aslında çok güzel ancak masa başı oyunları ve ayak oyunları ile içinden çıkılmaz bir hale sokuluyor. Bu konuda TFF’nin gerekenleri yapması gerekiyor. Gerekli önlemler alınmalı ve adaletli olunmalı. 

SAMSUN ÜZERİNDEN MESAJ VERİLİYOR

‘Samsunspor gibi bir futbol şehri bu ligde olmamalı’ diyoruz ama aslında bu hakemler üzerinde de etkili oluyor. Hakemler ‘Bak Samsunspor’a da bunu yapıyoruz’ diyerek güç gösterisine giriyor. Geçen yıl biz sadece bir penaltı attık. Aleyhimize verilenleri saymaya gerek bile yok. Böyle şey olur mu ? Sonuçta emeklerimiz boşa gitti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TAKİPÇİ 2019-09-18 14:36:56

kimsenin oyun oynadığı felan yok.oyun oynanırsa bunu samsun oynar. transferde her sene hatalar yapıyorsunuz. takımın şu anki durumu vasat, genç oyuncuları kazanamıyorsunuz bizim en büyük eksiğimiz bu hani onur,hani bünyamin bunlara şans verilmesi lazım.

Avatar
Canik 55 2019-09-18 14:43:07

İnşAllah Başkanım. Size güveniyoruz...

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-09-18 16:35:26

Çok güçlü olup Rakibi ve Hakemi de yenebilecek güç te olmalıyız. Kimseye de suç atmaya ve bahane aramaya gerek duyulmamali rakipleri EZE EZE yenmeliyiz.

Avatar
Metin 2019-09-18 18:12:51

45 yıldır Samsunsporluyum.Samsunspora yapılan haksızlıkları bilenlerin sayısı çok fazla ama Samsun şehri Samsuna sahip çıkmaz.Hakemlere kimler hangi güçler talimat veriyor onları biz biliyoruzda Samsunsporu yöneten başkanlar bilmiyormu onlarda biliyor ama seslerini çıkaramıyorlar çünkü korkuyorlar işin içinde neler var neler en başta Samsunsporun armasına düşman olanlar bunları yapıyor.İsmail Uyanık böyle demeç vermekle bu işi çözemez bu işin üzerine gidecek gitmezsen bu senede bu Ligdeyiz unutmayın.

Avatar
İbrahim 2019-09-18 19:22:47

Kadromuz bu lige fazlasıyla şampiyonluk için yeterli fakat birazda futbolcular kadar hocanın da hataları vardır lakin taraftar olarak biz bunları görüyorken hocaların görmezden gelmelerine anlam veremiyorum daha ligin başı olsa da takım olamayan futbolcu kardeşlerimiz var bunları ayıkladığımız zaman şampiyonluk kaçınılmaz olur tüm futbolcu kardeşlerimizi hoca olarak göz önünde tutularak bakması gerekir ben olsam defans hattını değiştiririm hep yana kaleciye tekrar yana aynı şeyleri yapmaktan taraftar olarak bizler usandık artık yeter

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-09-18 21:10:33

KIRMIZI ALARM VERME. ORTA SAHADAN GERİYE PAS VERME YETER.

Avatar
mert 2019-09-18 14:18:52

Başkanım madem öyle biz de oyunu kuralına göre oynayalım. 1 futbolcuya vereceğimiz parayı verilecek yerlere verelim ve biz de masa başında çıkalım. çok basit.

Avatar
smsn 2019-09-19 07:58:31

bu sene olacak..