banner388
banner390
banner410
banner408

Uyanık: Yazıklar olsun 

Yılport Samsunspor kulübü Başkanı İsmail Uyanık, “Biz bu kadro derinliği ve ekibimizle çok daha farklı sonuçlar almalıyız. Bu şekilde yenilgiyle hakem konuşacaksak yazıklar olsun bize” dedi.

banner269

Uyanık: Yazıklar olsun 

Yılport Samsunspor kulübü Başkanı İsmail Uyanık, “Biz bu kadro derinliği ve ekibimizle çok daha farklı sonuçlar almalıyız. Bu şekilde yenilgiyle hakem konuşacaksak yazıklar olsun bize” dedi.

11 Mart 2019 Pazartesi 09:24
Uyanık: Yazıklar olsun 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Kastamonuspor mağlubiyeti sonrası çok önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Uyanık, “Gerçekten çok gereksiz bir puan kaybettik. Eğer kazanmış olsaydık her şey çok farklı olacaktı ama olmadı. Biz sonuna kadar bu işin peşinde gideceğiz. Hakem konusunda çok fazla konuşmak istemiyorum ancak; fahiş hatalarının olduğunu da söylemeden geçemeyeceğim” dedi.
 

HİÇBİRİNİN ASLI ESASI YOK

Başkan İsmail Uyanık, “Biz bu kadro derinliği ve ekibimizle çok daha farklı sonuçlar almalıyız. Bu yenilgilerde hakemi konuşacaksak yazıklar olsun bize. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzdeki kalan maçlarımızın hepsini kazanmak zorundayız. Oyuncular teknik ekip herkes kendi özeleştirisini yapacaktır. Hiçbirinin aslı esası yok” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gözlemci 2019-03-11 09:59:15

Utanın kendinizden biraz utanın!!!!!! Kastamonu deplasmanından eve geldiğimde saat gece yarısını geçmişti. Benim ailemin suçu günahı ne söyleyin bana. Pazar günümü ailemle geçirmek varken düşmüşüz yollara. paranızı mı alamıyorsunuz neyiniz eksik. Öncelikle Samsunspor taraftarına sonrada büyük patron Yüksel Yıldırım ve Büyük başkan İsmail Uyanığa bunu yapmaya hakkınız yok. Adam gibi oynamayan mücadele etmeyen bu takımdan defolup gitsin.

Avatar
samsun lu 2019-03-11 11:08:03

candan oynamadınız candan oynasaydınız kaznırdınız utanın

Avatar
Kadir 2019-03-11 11:00:16

O topçular artis mi çalışan mı yoksa forma giymiş gezintiye çıkmış artislermi

Avatar
Erdem 2019-03-11 11:53:17

Bu takımı sen ve beceriksiz ekinin kurdu Baskan kusura bakmada sarhoşlara iddacılara şaibeli insanlara takımı kurdurup boy boy resim veriyorsunuz şimdi bunun vebali sende Baskan bile bile yaptınız şimdi sevinin eserinizle

Avatar
OKUYUCU 2019-03-11 09:58:44

iki şarlatanın gazina gelip taneri gönderip hocalıkla alakası olmayan ismeti getirirsen olacağı buydu.

Avatar
Selahiyeli 2019-03-11 10:48:30

Yazık oldu şampiyonluk artık çok zor hatta imkansız rakipler sağlam fikstür sıkıntılı inşAllah yanılırım playofa kalırsa çok enerji harcanacak daha da zorlanacak moral motivasyon açısından

Avatar
Ali 2019-03-11 09:50:00

Çikaamayiz oyuncular ruhsuz. Hocayi değiştirdiniz ana yeribe daha kariyersiz hoca getirdiniz. En fazla elenelere katiliriz. Takim pisirik korkak sevimsiz top oynuyor ..

Avatar
Metin 2019-03-11 11:20:39

Oyuncuların hepsi sahada yoktu bile bile boyle çok ama çok kotu oynadılar.Takım halinde ihanet ettiler.Hepsine yazıklar olsun bunlar içerde taraftar onunde var deplasmanlarda yoklar.